+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
30+ dagen geleden geplaatst | 9x bekeken

Director Consulting Services - Insurance Rotterdam CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior

Vacatureomschrijving

Director Consulting Services - Insurance

Functiebeschrijving
Wij zoeken een talentvolle ondernemende leider met ervaring in de financiële branche. Voel jij perfect aan wat er bij verzekeraars speelt en hoe wij als IT-dienstverlener daarop kunnen inspelen? CGI biedt jou de mogelijkheid in de rol van Director Consulting Services (DCS) om verzekeraars te ondersteunen in de digitale transformatie.

Wat ga je doen?

Samen met jouw team van 15 collega’s help je om de dienstverlening verder te optimaliseren. Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten, je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team.
Als Director Consulting Services (DCS) ben je de spil in de dienstverlening van CGI.
Je bent een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbouwen van sterke relaties bij bestaande en nieuwe klanten. Je hebt de leidende rol in business development en staat in voor de kwaliteit van de geleverde diensten.
Je weet je aandacht te balanceren tussen resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Als ‘trusted partner’ voor onze klanten werk je met jouw team aan de groei en het versterken van de strategische positie van CGI. Om optimale verbinding te houden met ben je zelf ook voor 50% van je tijd ingezet op strategische opdrachten.

Wat breng je mee?
De rol van Director Consulting Services is zeer divers en een schitterende uitdaging voor de gedreven professional die sterke managementkwaliteiten weet te combineren met goede kennis van IT en marktontwikkelingen binnen de financiële sector.
Je hebt een intrinsieke drive om als adviseur onze klanten te helpen om continue te verbeteren en te excelleren. Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding. Met aantoonbare ervaring in het initiëren en realiseren van business- en IT-oplossingen, en een relevant netwerk, weet jij op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kan maken.
Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal, en met een sterke overtuigingskracht weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.
Vereiste kwalificaties om succesvol te zijn in deze rol:
• Minimaal 10+ jaar ervaring met IT en Consulting Services;
• Ervaring met leiding geven aan teams, een natuurlijke leider die vanuit inhoud het team weet te inspireren, en gedreven om succesvolle resultaten neer te zetten;
• Bestaand en kwalitatief goed netwerk bij organisaties in de financiële dienstverlening;
• In staat om inhoudelijk te sparren met klanten;
• Ruime ervaring met business development inclusief strategische planning.

Waar kom je terecht?
Als Director Consulting Services ben je werkzaam voor de unit Insurance binnen de sector Financial Services. De verzekeringsmarkt verandert in snel tempo, en ondergaat een grote digitale transformatie waarin data en AI een centrale rol innemen. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal verzekeraars toebehoorde, is het speelveld nu veel meer open. Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Daarom is de verzekering sector ‘the place to be’ voor ambitieuze en betrokken medewerkers. CGI bedient de top van het Nederlandse verzekeringsbedrijf. Samen met meer dan 16.000 ervaren professionals wereldwijd bieden wij de financiële dienstverleners een breed portfolio aan services en oplossingen: van consultancy en systeemintegratie tot applicatiemanagement en IT- en business process outsourcing.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Robin Schuurman, Director Consulting Services via +31 6 415 15 686 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Lilija Alesjkevitsj, Recruitment Business Partner via +31 6 255 87 597of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in