+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
12 dagen geleden geplaatst | 44x bekeken

Full Stack .Net Ontwikkelaar - Overheid Rotterdam CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Full Stack .Net Ontwikkelaar - Overheid

Functiebeschrijving
Heb jij ervaring met applicatie ontwikkeling, testen en onderhoud van business-kritische .NET applicaties? Wil je graag het verschil maken voor onze projecten bij de Nederlandse overheid, sociale zekerheid en gezondheidszorg? En wil je deel uitmaken van een zeer succesvol team?

Wat ga je doen
Als ervaren Full Stack .NET Software Developer ga je werken in een team dat zich bezighoudt met het opnieuw bouwen van bestaande en nieuwe toepassingen met een belangrijke maatschappelijke relevantie waarbij digitale toegankelijkheid, security en informatiebeveiliging belangrijke aandachtspunten zijn. Samen ben je verantwoordelijk voor het realiseren en opleveren van de door de product owner gevraagde functionaliteiten. Ook houd je je met het team bezig met het doorontwikkelen en onderhouden van .NET en Windows systemen om de kwaliteit verder te vergroten en verstoringen te voorkomen. Je gebruikt hierbij state-of-the-art test tools en werkt voornamelijk op een Agile wijze en gaat voor onze klanten steeds meer werken volgens Devops.

Wat breng je mee
Je hebt een buitengewone interesse in de publieke zorgmarkt, bent ondernemend, beschikt over een sterk analytisch vermogen, denkt in oplossingen en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaten samen met je team. Je hebt zowel back-end als front-end kennis- en ervaring.
Je hebt ruime ervaring met Agile werken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding. Daarnaast heb je:
• Tenminste 5 jaar praktijkervaring met .NET backend ontwikkeling, ondersteund door de
   volgende Microsoft-producten/certificeringen:
    - .NET Framework (3.5 t/m 4.8) en .NET Core 2.2+
    - C# (versie 6 pré)
    - Webtechnologie (ASP.NET MVC)
    - Webservices (WCF en REST WebApi)
    - Microsoft SQL server, SQL en datamodellering
    - Entity Framework
    - LINQ
    - Packagemanagers (nuGet en NPM)
• Minimaal 2 jaar praktijkervaring met front-end ontwikkeling gebruik makend van
   Angular 7 of 8, HTML5, JavaScript en CSS3
• Minimaal 2 jaar praktijkervaring met CI/CD, waaronder het implementeren van unit testen en het gebruik van ontwikkeltooling als Azure DevOps, SonarCloud en GIT;
• Minimaal 2 jaar ervaring met testautomatisering (bijvoorbeeld met Browserstack,
   Selenium, Specflow of SoapUI);
• Ervaring met het implementeren en testen van Digitale Toegankelijkheidseisen (WCAG 2)
   binnen User Interfaces.
• Het is een pré als je ook ervaring hebt met Winforms en het toepassen van de
   Rijkshuisstijl.
• Een DevOps Foundation certificaat maakt je helemaal compleet voor deze rol!

Waar kom je terecht
Onze organisatie is groot, al voelt het alsof je voor een startup werkt. Hoe dat zit? Bij CGI werken we met kleine zelfsturende teams die zelfstandig mooie projecten draaien en direct klantcontact hebben. Daarbij heb je de zekerheid en stabiliteit van een grote organisatie als back-up. Lang niet gek toch, voor een organisatie die behoort bij de grootste onafhankelijke IT consultancy bedrijven ter wereld?

Binnen de unit Social Security & Health onderdeel van de sector Overheid, richten we ons met name op opdrachtgevers op het gebied van sociale zekerheid en gezondheidszorg. Al onze opdrachtgevers hebben zo hun eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren. Ze staan aan de vooravond van een grote vernieuwingsslag van hun applicatielandschap en CGI helpt om deze transitie te versnellen en te verbeteren.

Samen met toonaangevende ondernemingen werkt CGI aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waar de Nederlandse overheid voor staat. Dit doen we met innovatieve strategieën, het nodige doorzettingsvermogen en met focus op het leveren van kwaliteit. We werken een kleine, hechte teams die gericht zijn op de klant, maar tegelijkertijd werken we samen met duizenden collega’s wereldwijd. Hierdoor kennen we onze klanten en hun uitdagingen goed, en kunnen we dit koppelen aan onze wereldwijde IT-expertise. We helpen onze klanten te transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale overheid. We werken voor onze klanten onder andere aan de verbetering van hun (digitale) dienstverlening, privacy- en security-vraagstukken, de modernisering van het IT-landschap, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Michiel den Boer, Director Consulting Services via (06) 2223 2303 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Corporate Recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in