+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
25 dagen geleden geplaatst | 46x bekeken

Technisch Applicatie Beheerder (Dutch required) Rotterdam CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

CGI Nederland
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 176 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Technisch Applicatie Beheerder (Dutch required)

Functiebeschrijving
Ben jij de expert die graag meehelpt bij het beheren en realiseren van complexe, missiekritische systemen voor onze klanten? Ben jij degene die een toekomstvast systeem bouwt en beheerd en zo de mobiliteit van Nederland helpt verbeteren?

Wat ga je doen?
Binnen het VCNL SI ontwikkel- / beheerteam van de overheid worden geo-applicaties gebouwd, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van componenten zoals het ArcGIS platform (Server, Portal, Geodatabases, Pro, Online), Geoweb, FME Workbench en FME Server.

Je verzorgt onder andere het operationeel applicatiebeheer inclusief het oplossen van applicatieproblemen en verstoringen (2e en/of 3e lijns) conform het ITIL-proces. Tevens voer je de eerste analyse (“intake”) uit van aangeboden wijzigingsverzoeken, waarin je onder andere de voor- en nadelen, de risico’s en een mogelijke planning van de wijziging beschrijft. Je test de juiste technische werking van aangeboden wijzigingen. Je stuurt op, en werkt aan, hoge beschikbaarheid en continuïteit van de beheerde applicaties. Daarnaast verwachten we van je dat in staat bent om de procedures rondom de beheerde applicaties in te richten, te monitoren, te analyseren en te verbeteren. Daarnaast draag je zorg voor het op orde houden van de systeemdocumentatie. Je hebt veelvuldig contact met klanten, collega’s en leveranciers, soms ook in het buitenland. Het meedraaien van consignatiediensten (7x24) is onderdeel van je werkpakket.

Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:

• Geo-applicaties uitrollen over de OTAP-straat. Daarbij wordt veelal gebruik gemaakt van Python-scripts, maar er zijn meestal ook enkele handmatige stappen;
• Geodatabases aanvragen ten behoeve van zowel nieuwe applicaties als tijdens LCM trajecten van applicaties;
• Toegang tot interne RWS bronsystemen aanvragen ten behoeve van zowel nieuwe applicaties als tijdens LCM-trajecten van applicaties;
• Input leveren bij scrum-activiteiten van de ontwikkelteams (standups, refinements, planning, review, retro);
• Periodiek overleg en afstemmen met interne afdelingen (IVP, TAB-GEO-HUB, Webportaal team);
• Autorisatie en authenticatie tot applicaties regelen voor het ontwikkelteam en (eind)gebruikers;
• Monitoring van storingen m.b.t. componenten waarmee applicaties zijn gemaakt: mogelijke storingen op tijd verhelpen en wanneer nodig escaleren.

Wat breng je mee?
• Afgeronde HBO/ WO-opleiding Science & Engineering met sterke affiniteit tot ICT
• ITIL foundation (of deelcertificaten)
• Kennis en/of ervaring met meerdere onderwerpen uit de volgende lijst:
o Ervaring met technisch- en applicatiebeheer van complexe Linux-omgevingen gebaseerd op RHEL 5.x / 6.x (3 jaar)
o Ervaring met beheer op virtuele omgevingen zoals VMware (3 jaar)
o Ervaring met technisch- en applicatiebeheer van Windows-omgevingen (1 jaar)
o Ervaring met beheer van JBOSS (1 jaar)
o Ervaring met SUN en HP hardware (3 jaar)
o Kennis van veel gebruikte open source software zoals openssh en openLDAP
o Ervaring met het beheer van Solaris 10 / 11
o Kennis van monitoringtools, bij voorkeur Nagios
o Kennis en ervaring met databases zoals Ingres, Postgres, Oracle
o Kennis van FME (Workbench en Server / Form en Flow)
o Kennis van het ArcGIS platform (Server, Portal, Geodatabases, Desktop, Pro, Online)
o Kennis van Geoweb (zowel Geocortex als de ArcGIS Geoweb modules)
o Python kennis (uitrolscripts configuren ten behoeve van uitvoering, debuggen bij foutmeldingen, doorontwikkelen)
o Kantoorautomatisering (Topdesk, scrum-applicaties zoals Axosoft en Azure DevOps, Microsoft Office tools)

Wij vragen ook:
• Teamplayer
• Minimaal 3 jaar ervaring als technisch applicatiebeheerder
• Resultaatgericht en analytisch
• Accuraat en besluitvaardig
• Geen negen tot vijf mentaliteit, kunnen presteren onder druk
• Gewend om proactief te handelen en verantwoordelijkheid te nemen
• Werkzaamheden kunnen prioriteren
• Goede communicatieve eigenschappen (mondeling/schriftelijk)
• Ervaring binnen het werkveld van infrastructuur en waterbeheer is een pré
• CGI beheer processen (pre)
• Woonplaats op maximaal 1 uur rijden van Delft/Rotterdam

For this vacancy fluent Dutch language is required.

Waar kom je terecht?
Als Technisch Applicatie Beheerder werk je voor de unit Infrastructure van de sector VCI (Vital Civil Infrastructures). Deze unit bedient klanten die zich primair bezig houden met de vitale onderdelen van Nederland. Bijvoorbeeld: transport, weg, water, spoor en gas, water en licht.

CGI helpt om deze klanten hun missie-kritische werk te kunnen doen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Ook beschikken wij over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids.

Je werkt voor langere tijd bij overheidsorganisaties; het duurt even voordat je een dergelijke complexe omgeving beheerst. Naast ons werk bij de klant delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de diverse Practices over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van hun eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

Are you ready to be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Yashvir Sewcharan (Director Consulting Services) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Niki Haringsma, Recruitment Business Partner via 06-57061091 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in