+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
18 dagen geleden geplaatst • 5x bekeken

Oracle Apex Consultant - Infrastructure Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Oracle Apex Consultant - Infrastructure

Functiebeschrijving
Ben jij een proactieve, gedreven, ondernemende Oracle Apex professional die graag samenwerkt in een multidisciplinair team aan oplossingen die het beste zijn voor Rijkswaterstaat? Binnen Rijkswaterstaat werkt CGI samen aan infrastructurele, bepalende en complexe projecten in Nederland. De resultaten van deze samenwerking kom je in het dagelijks leven veelvuldig per dag tegen. Ben je nieuwsgierig waar jij je bijdrage aan kan leveren?

Wat ga je doen?
Als Oracle APEX Consultant bij CGI maak je deel uit van een set aan specialisten binnen een hechte community. Als gedreven ontwikkelaar analyseer je complexe systemen om deze vervolgens naar wensen aan te passen voor Rijkswaterstaat. Je bent in staat om in hoofdlijnen te denken en te werken en je laat je niet afleiden door details. Je bent in staat om in de presentatie aan je klanten de technische oplossingen te vertalen in woorden, dusdanig dat een ieder het kan begrijpen. Je bent verantwoordelijk voor het vinden van de aansluiting van de techniek op de wens(en) van je interne klanten bij Rijkswaterstaat. Je bent in staat om helder en goed advies te geven en de business eisen en wensen te vertalen naar slimme oplossingen, gebaseerd op Oracle technieken zoals APEX, PL/SQL en Oracle DB. Je kunt zelfstandig functioneren en ook in teamverband. Jouw expertise helpt je team door het delen van je kennis en ervaring.

Wat breng je mee?
Jij hebt je ontwikkeld op het gebied van Oracle technologieën en beschikt over specifieke kennis van APEX 4 of 12 en PL/SQL. Je krijgt energie van het werken in een Agile omgeving. Je bent een ambitieuze sterspeler die zich onderscheidt door daadkracht, doortastendheid en technisch inzicht.

Verder heb je:
• Afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke ICT component
• Minimaal 3 jaar werkervaring als ontwikkelaar in verschillende Oracle APEX projecten
Het zou mooi zijn als je ervaring meebrengt op het gebied van:
• Versioning tools zoals Bitbucket of GitHub
• Oracle SQL
• Oracle DB 12 of 19
• JavaScript
• ERD

Waar kom je terecht?
CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. Waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam en rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. Dit is mogelijk door verregaande samenwerking met klanten, partners en kennisinstituten. CGI helpt logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale onderneming en het uitwerken van een digitale strategie. We ondersteunen klanten ook bij het praktisch realiseren van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan. CGI is voorloper op gebied van legacy migration, advanced data analytics, cybersecurity en – misschien wel nergens zo belangrijk als in de logistiek – Internet-of-Things, Physical Internet en diverse andere emerging technologies.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal

Are you ready to Be part of our story?
Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Herbert Schukking (Director Consulting Services) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via +31 6 2045 1105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in