+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
16 dagen geleden geplaatst • 6x bekeken

Business Analist - Digitale Overheid Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Business Analist - Digitale Overheid

Functiebeschrijving
Ben jij een gedreven teamspeler die zich graag vastbijt in complexe vraagstukken, analytisch is en graag de brug wilt slaan tussen het ontwikkelingsteam en de business? Dan is dit jouw uitgelezen kans om met ons het verschil te maken voor miljoenen mensen in Nederland en heb jij direct positieve impact op onze samenleving. Jij gaat namelijk werken in het hart van de Digitale overheid.

Wat ga je doen?
Als Business Analist werk je werk je mee aan het realiseren en door ontwikkelen van mooie en innovatieve oplossingen voor de Nederlandse overheid en haar “klanten”, de burgers en ondernemers. Je hebt direct contact met alle stakeholders waarbij jij zorgt voor de specificatie, validatie en vastlegging van de functionele wensen in een functioneel ontwerp. Verder valideer, verifieer en analyseer je bevindingen en zorg je ervoor dat het bij het juiste team terecht komt. Dit vindt in toenemende mate plaats in een DevOps omgeving waar jij het aanspreekpunt en de sparringpartner naast de Product Owner (PO) bent.

Jouw verantwoordelijkheden binnen deze rol:
• Meedenken met de klant bij het ontwerpen van (nieuwe) functionele wensen
• Bewaken, beheren en bijwerken van het functioneel ontwerp
• Analyseren, valideren en impact bepalen van bevindingen
• Team en PO ondersteunen bij de implementatie van oplossingen
• Continue kennis ontwikkelen over de digitalisering van de overheid

Wat breng je mee?
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen. Je bent een echte teamspeler die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is. Je bent geordend, stressbestendig en analytisch aangelegd.

Daarnaast heb je:
• Minimaal 3 jaar ervaring als business analist of in een soortgelijke rol
• Afgeronde hbo- of wo-opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige
   richting)
• Kennis van Scaled Agile Framework, SAFe
• Interesse in de ontwikkelingen binnen de digitale overheid
• Communicatief sterk in de Nederlandse taal
• Je bent woonachtig in Nederland

Waar kom je terecht?
Binnen de unit Government Digital Services, onderdeel van de sector Overheid hebben we te maken met een diversiteit aan overheidsklanten. Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.
Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale overheid. Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burgers en bedrijven. Zo werken wij voor onze klanten onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (digitale) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je direct baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week, ook een invulling waarbij je 4 x 9 uur werkzaam bent is bespreekbaar. Wij bieden jou graag die flexibiliteit aan.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Jij levert jouw bijdrage aan ons CGI verhaal!

Bovendien vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mark Hartman, Director Consulting Services via +31 629070400 of via
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in