+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
20 dagen geleden geplaatst • 20x bekeken

Javascript developer - ProRail Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Javascript developer - ProRail

Functiebeschrijving
Heb jij ervaring met front end ontwikkeling in javascript met een achtergrond in .net/C# en wil je mee bouwen aan ons monitoringplatform voor ProRail?

Wat ga je doen?
Voor ons PMP project (ProRail Monitoring Platform) zijn we op zoek naar een ervaren javascript developer. Als javascript developer krijg je een belangrijke rol in het ontwikkelen en onderhouden van ons platform. Ons PMP platform maakt gebruik van het product OSIsoft PI en verzamelt real-time data van de assets van ProRail, zoals stroomverbruik metingen van wissels en bruggen, en data van objecten zoals wisselverwarming en tunnel technische installaties.
Als javascript developer werk je aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van bestaande functionaliteiten en het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen. Je werkt ook samen met een multidisciplinair team bestaande uit softwareontwikkelaars, technische ontwerpers en projectmanagers.
De IT systemen van ProRail waaraan wij werken staan in het hart van de operatie en ondersteunen de aannemers in het monitoren van de assets.
Je gaat werken binnen onze ProRail unit waar we voornamelijk op een Agile wijze werken. Wij zijn een stabiele en groeiende organisatie die veel (in-house) projecten uitvoert waarmee we bijdragen aan het onderhouden, verbeteren en vernieuwen van de vitale Rail infrastructuur in Nederland. Hierdoor krijg je uitstekende kansen om in een ondersteunende omgeving te werken aan een interessant én relevant project dat daadwerkelijk impact heeft op onze wereld en waarin innovatie een rol speelt!

Wat breng je mee?
We zoeken iemand die houdt van variabiliteit in zijn werk en zowel back-end als frontend werk wil oppakken. Je denkt mee vanuit een technisch oogpunt en werkt hands-on mee in het team, zowel in uitvoerende als een reviewende rol. Bij voorkeur heb je ervaring met Agile werken en ben je bekend met zaken als ADFS, SQL servers, Azure en netwerkbeheer. Ook ervaring met OSIsoft Pi software wordt beschouwd als een voordeel.
Je bent communicatief vaardig en schakelt makkelijk tussen techniek en gebruik (klantcontact). Je volgt de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Je beschikt over de nodige analytische vaardigheden en bent een gestructureerde werker. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met sterke IT component;
• Kennis van Microsoft Azure
• Hebt ervaring met programmeren in C#/.Net en Javascript
• Goede communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
• Bereidheid om te reizen naar klantenlocaties, CGI kantoren of thuiswerken indien nodig.
• Ervaring met het oplossen van technische problemen en het geven van technische ondersteuningtaal

Waar kom je terecht?
Je komt terecht in onze ProRail unit. Hier werken we aan systemen die ons land draaiende houden. Bijvoorbeeld voor het in goede banen leiden van trein-, weg- of waterverkeer, brugbediening op afstand of het aansturen van de stormvloedkeringen. Een pittige uitdaging, want de systemen moeten 24/7 beschikbaar zijn en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Het niet correct functioneren van dit soort systemen heeft grote gevolgen. Daarom worden ze continu uitgebreid of aangepast. Daarnaast werken we aan slimme algoritmes, geografische informatiesystemen, simulatiesystemen en 3D-visualisaties.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be part of something exciting?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Jeroen Silfhout (Director Consulting Services) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Lisa van der Kooij via +31657613848 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in