+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
23 dagen geleden geplaatst • 6x bekeken

Medior & Senior Java Developer (Dutch required) Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Medior & Senior Java Developer (Dutch required)

Functiebeschrijving
Java Developer (Dutch required)

Ben jij de expert die graag meehelpt bij het beheren en ook nog eens het realiseren van complexe, missie kritische systemen voor onze klanten? Ben jij degene die een toekomstvast systeem bouwt en beheerd en zo de mobiliteit van Nederland helpt verbeteren?
Het Rijkswaterstaat VCNL SI ontwikkel / beheer team is dringend op zoek naar technische versterking.
Wat ga je doen?
Als technische applicatie beheerder ga je onderdeel uit maken van een team dat naast het technisch applicatie beheer ook het applicatie beheer uitvoert en diverse projecten realiseert.
Je verzorgt onder andere het operationeel applicatie beheer inclusief het oplossen van applicatie problemen en verstoringen (2e en/of 3e lijns) conform het ITIL proces. Tevens voer je de eerste analyse (“intake”) uit van aangeboden wijzigingsverzoeken waarin je onder andere de voor- en nadelen, de risico’s en een mogelijke planning van de mogelijke wijziging beschrijft. Je test de juiste technische werking van aangeboden wijzigingen. Je stuurt op- en werkt aan hoge beschikbaarheid en continuïteit van de beheerde applicaties. Daarnaast verwachten we van je dat in staat bent om de procedures rondom de beheerde applicaties in te richten, te monitoren, te analyseren en te verbeteren. Daarnaast draag je zorg voor het op orde houden van de systeemdocumentatie. En je draait mee in diverse ontwikkel projecten. Je hebt veelvuldig contact met klanten, collega’s en leveranciers, soms ook in het buitenland. Het meedraaien van consignatiediensten (7x24) is onderdeel van je werkpakket.
Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar allround medior Java developers.
• Afgeronde HBO/ WO Science & Engineering opleiding met sterke affiniteit tot ICT.
• HBO of WO opleiding
• Nederlandse taal machtig (spreken, lezen en schrijven op minimaal B1 niveau)
• ITIL foundation (of deelcertificaten)
• Kennis en/of ervaring met meerdere onderwerpen uit de volgende lijst:
o Java ervaring
o C/C++
o Delphi
o Linux
o Database ervaring (MySQL, PostgreSQL of andere relationele databases)
o Podman
o Ansible
o Apache/Tomcat
o VirtualBox
o vCentre/vSphere
o SPLUNK
o API koppelingen (REST API, XML)
• Team speler
• Resultaatgericht en analytisch
• Accuraat en besluitvaardig
• Gewend om proactief te handelen en verantwoordelijkheid te nemen
• Goede communicatieve eigenschappen (mondeling/schriftelijk)
• Ervaring binnen het werkveld van Rijkswaterstaat is een pré
For this vacancy fluent Dutch language is required.
Waar kom je terecht?
Als Java Developer werk je voor de unit Infrastructure van de sector VCI (Vital Civil Infrastructures). Deze unit bedient klanten die zich primair bezig houden met de vitale onderdelen van Nederland. Bijvoorbeeld: transport, weg, water, spoor en gas, water en licht.
CGI helpt om deze klanten hun missie-kritische werk te kunnen doen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Ook beschikken wij over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids.
Je werkt voor langere tijd bij overheidsorganisaties; het duurt even voordat je een dergelijke complexe omgeving beheerst. Naast ons werk bij de klant delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de diverse Practices over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Eric Loman (Director Consulting Services) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Chris Nikijuluw via 06-20451105 -of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in