+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
2 dagen geleden geplaatst • 179x bekeken

Helpdeskmedewerker in hartje centrum Rotterdam Rotterdam • Brink

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Brink

Brink
51 - 250 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Vast contract
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Verbind jouw passie voor techniek aan het oplossen van ICT gerelateerde vragen van je collega's.

WAT VERBINDT JOU EN BRINK?
Jij staat aan het begin van je carrière en staat te poppelen om je kennis van ICT toe te passen in de praktijk. Die leergierige houding past naadloos in een team van ervaren ICT-ers die je de kneepjes van het vak willen leren. Door het oplossen van vragen en storingen maak je elke dag je collega's weer blij. Door jou draaien de bedrijf kritische ICT applicaties op rolletjes. De collega's van Brink Management / Advies en Brink Software kunnen hierdoor doen waar ze goed in zijn; impact maken binnen de gebouwde omgeving.

Techniek is jouw passie én dat is mooi want dat is het ook van je collega's van Brink Software. We werken met de nieuwste technieken en applicaties én volgen alle ontwikkelingen op de voet. Wij kiezen voor innovatie, innovatie en nog eens innovatie en daar word jij blij van. Zo brengen we samen de sector in beweging.

WAT VERBIND JIJ IN JOUW ROL BIJ BRINK?
Jij zoekt een baan die elke dag anders is. En wij zoeken iemand die goed het overzicht houdt, ook als alles even anders loopt. Storingen laten zich nou eenmaal niet plannen maar juist dat vind jij een uitdaging. Jouw dienstverlenende houding komt hier goed van pas. Je lost veel vragen zelfstandig op, maar met de hulp van je ICT collega's sta je er niet alleen voor als de vragen wat complexer zijn of net buiten jouw vakgebied liggen.

Onze nieuwe collega's bezorg jij ook een goede eerste werkdag omdat alle ICT middelen tot in de puntjes zijn verzorgd. De eerste indruk maak je natuurlijk maar één keer. Als onze collegas hun werk onbezorgd kunnen doen, is jouw werkdag geslaagd!

Functie-eisen

WAT ZIEN WIJ GRAAG TERUG IN JOU?
  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO informatica en ongeveer 1-3 jaar werkervaring met Windows besturingssystemen (7 t/m 11).
  • Je hebt een passie voor techniek en je hebt kennis van Microsoft Office365, Microsoft Teams, Basis netwerk (LAN, WAN, Wifi) en Topdesk. Ook ben je bekend met Apple devices (iPhone, Ipad).
  • Verder is het super belangrijk dat je goed communiceert, je bent assertief maar altijd vriendelijk en hulpvaardig.


Aanbod

WAAROM WIL JIJ JE AAN ONS VERBINDEN?
Brink is een organisatie waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Dankzij de informele sfeer en de ruimte die jij krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je nieuwe baan is er een in een organisatie die een betekenisvolle meebouwer wil zijn en die wil bijdragen aan een leefbaardere en duurzamere maatschappij.

We gaan voor een samenwerking op de lange termijn. Daarom mag je één of meer certificaten kopen als je een vast contract hebt. Daarmee bezit je een stukje Brink.
Wij vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie. Je mag een deel ervan zelf inrichten met een persoonlijk budget. Daarmee beschik je, naast je salaris, over een vrij besteedbaar bedrag dat je kunt inzetten voor verschillende doelen. Koop er extra vrije dagen mee, of zet het weg voor je pensioen. Als je situatie thuis verandert, kun je de condities op het werk zelf mee laten veranderen.

Je doet dit vanuit onze fantastische locatie op het Stationsplein in Rotterdam.

WAAR WACHT JE NOG OP?
Klinkt dit als de functie voor jou? Neem dan contact op met Diana de Ceuninck van Capelle via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 06 15 54 99 33

Wil je meer info over deze baan van iemand die er alles van weet? Neem dan contact op met Dirk Remery, Manager ICT van Brink B.V. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 06 53 21 40 31
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in