30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
18 dagen geleden geplaatst • 27x bekeken

.NET Developer | Software voor het Openbaar Vervoer Rotterdam • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 402 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 2.500 p/m
  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Als .NET Developer in deze functie ga je aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe features, het schrijven en implementeren van code in bestaande applicaties, je stel test reports op en je doet aan een stukje troubleshooting. Verder krijg je de ruimte om, mocht je daar behoefte aan hebben, junior developers te begeleiden in hun werk! Verder sta je in contact met klanten om problemen op te pakken en op te lossen. Er hoort ook een stukje schrijven van technische designs bij deze functie. De bedrijfseigen ERP software hangt in de (Azure) Cloud.

Kijkend naar het team werk je in een meervoudig IT team en je wordt onderdeel van een Software Development groep. Naast dat je contact hebt met je interne collega's komt het voor dat je contact hebt met collega's welke actief zijn voor dochter organisaties in het buitenland.

Dan even het technische verhaal: wij hebben begrepen van het Dev team dat je fullstack aan de slag gaat, met een focus op de back-end. Je zult te maken krijgen met: Visual Studio, C#, SQL Server, nieuwe .NET frameworks, CI/CD, Angular, Web API's en Agile/Scrum. Er worden ook andere technieken, libraries en frameworks gebruikt, maar daar vertelt het Dev team je graag in een persoonlijk gesprek meer over!Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur een MBO of HBO diploma in de richting van Informatica of soortgelijke;
- Je hebt ervaring met C#, .NET Frameworks, MS SQL Server, MVC, Javascript;
- Je bent bekend met een Agile/Scrum werkwijze;
- Je hebt toevallig affiniteit met het openbaar vervoer!;
- Ervaring met Angular, WinForms en Xamarin is een pré;
- Een goede beheersing van zowel Engels als Nederlands;
- Je bent leergierig en staat er altijd voor open nieuwe technieken te leren.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het salarishuis van deze organisatie ligt ongeveer op de: €2500,- op 40 uur tot ongeveer €4750,- op 40 uur voor een Senior .NET Developer. Je kunt verder doorgroeien naar meer verantwoordelijke functies, in overleg. Je krijgt te maken met state-of-the-art technieken en daar hoort ondersteuning voor jou bij in de vorm van certificaten en de mogelijkheid om cursussen te volgen. Het team bezoekt ook met regelmaat de meest relevante beurzen! Verder krijg je hier qua secundaire arbeidsvoorwaarden: een jaarcontract, mogelijkheid tot thuiswerken, een goede werkplek met mobiel en laptop van de zaak, 27 vakantiedagen en mogelijkheid om bij te kopen, leuke (relevante) uitjes!

Meer weten? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per telefoon op: 06 - 25 26 94 23.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie richt zich op het bouwen van een applicatiepakket (het product bestaat uit 3 verschillende applicaties) dat gebruikt wordt door bedrijven in het Openbaar Vervoer. Met deze applicaties kunnen zij de planning en tijdschema's van hun vervoersmiddelen centraal en zo efficiënt mogelijk regelen. Het pakket is het beste te omschrijven als een ERP oplossing die zich richt op automatiseren op een zo toegankelijk en simpel mogelijke manier. Het bedrijf bestaat inmiddels 10 jaar en heeft in die tijd al flinke stappen gezet, maar begint nu pas echt te groeien.

De sfeer in het bedrijf is uiterst prettig. Het team is jong (gemiddelde leeftijd ligt rond de 32) en er is sprake van korte lijnen. Er heerst een informele sfeer en iedereen krijgt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij het gehele ontwikkelproces. Op deze manier ga jij zonder twijfel nog verdere stappen zetten als ontwikkelaar. De ontwikkeling van jou als persoon wordt net zo belangrijk gevonden als de ontwikkeling van het bedrijf als geheel. 

Momenteel is er ruimte voor .NET Developers van alle niveaus. Dus ben jij een Junior, Medior of heb jij al veel ervaring en ben jij een ijzersterke Senior? In alle gevallen word je van harte uitgenodigd om te solliciteren!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in