30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
10 dagen geleden geplaatst • 18x bekeken

Fullstack developer (dutch speaking) Rotterdam • Haystack People

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Laptop

Vacatureomschrijving

Jij bent een gamechanger. Je staat niet alleen voor een betere wereld, jij bent degene die actief gaat bijdragen aan een betere wereld. 

Hier krijg ik energie van

Je gaat aan de slag als fullstack developer met een passie voor maatschappelijk verantwoordelijk werk. Als developer ben jij dagelijks bezig met het creëren van nieuwe software, het verbeteren van de huidige software en je eigen ideeën . Jouw focus ligt op de backend, maar je bent ook zeker met de front end bezig. Hoeveel precies? Schat het op zo'n 70% Backend en 30% Frontend. Daarnaast hoef jij je hier nooit te vervelen of uit te leren. Naast je eigen project krijg je ook nog de ruimte om je te richten op andere projecten binnen de overkoepelende organisatie om je als persoon en developer verder te ontwikkelen.

Hoe ga je dit doen?
Je hebt in ieder geval een flinke portie ervaring met Typescript en NodeJS. Het zou fantastisch zijn als je al GO kennis hebt. Mocht je dat niet hebben is dat geen afknapper, maar het is wel heel handig als je al eens eerder bent omgeschoold van taal. Waar kan je dan aan denken? Python, alle C talen, PHP, Java, Ruby of .NETFunctie-eisen

Dit kan ik ook nog eens
 • Typescript
 • NodeJS

Hele grote pré

 • GO

Pré

 • Python
 • een van de C talen
 • PHP
 • Java
 • Ruby
 • .NET


Aanbod

Ik ben niet lui, ik spaar gewoon energie. Wat krijg ik ervoor terug?

Duh. Je krijgt voor deze mooie functie natuurlijk ook iets terug. Namelijk een salaris dat kan oplopen tot €80k per jaar. Dit bedrijf stimuleert je eigen ontwikkeling dus krijg je ook nog eens de vrijheid om je tijdens werktijd te ontwikkelen. 25 dagen om te klussen, het vliegtuig te pakken of bij te slapen. Een ideale hybride werkomgeving in Rotterdam achter de coolsingel. Je krijgt daarnaast de nieuwste laptop van de zaak zodat jij met de nieuwste technieken kan blijven werken op top niveau. Eten? Geen probleem, kom je op kantoor staat er een lekkere lunch voor je klaar.

Waar wacht je nou nog op? Solliciteer nu!

Email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Nummer +31620293364Bedrijfsomschrijving


Hoe laadt dit bedrijf zich op?
Dit bedrijf is onderdeel van een collectief dat schopt tegen de huidige manier van denken in de samenleving en zij laten zich door niemand stoppen. Zij geloven in een betere wereld waarin zij meer impact op de samenleving kunnen hebben met minder impact op het milieu. Vanuit deze gedachtegang werken zij via meerdere labels aan hetzelfde doel. Om Albert Einstein te citeren: "als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg".

Zo kan je denken aan een label die via "shared mobility" op grote schaal het mogelijk maakt om het aantal auto's per inwoner te reduceren en dezelfde vrijheid en voordelen te kunnen bieden van een eigen auto tegen een schappelijke prijs. Dit doen zij alleen met elektrische auto's. Geen CO2 uitstoot meer! Minder parkeerplekken nodig en meer ruimte voor groen in de steden. Zo wordt duurzaam leven voor iedereen betaalbaar.
Een ander label maakt het mogelijk om via hun software een samenwerking aan te gaan met externe partijen. In samenwerking met deze partij gaan zij klimaatverandering tegen. Ja, maar dat probeert toch iedereen tegenwoordig? As said dit bedrijf is anders. Zij zorgen ervoor met de samenwerking dat de grond in Afrika weer vruchtbaar wordt en het ecosysteem zich hersteld. Oh gaaf! Op welke schaal doen zij dat dan? In Kenia, Tanzania, Oeganda en Ethiopië zijn de projecten al gestart.

En vanuit diezelfde gedachtegang werken zij aan dit innovatieve energy-as-a-service product.

Dit onderdeel creëert software die het mogelijk maakt een andere kijk te geven op energietransitie. Zo helpen zij hun klanten met hun EAAS software om niet alleen duurzamer te werken, CO2-uitstoot te verminderen of zuiniger om te gaan met energie. Zij helpen hun klanten door een totaal oplossing aan te bieden op het gebied van energie levering. Nog nooit eerder was dit mogelijk met zoveel verschillende mogelijkheden. Zo ontwikkelen zij nieuwe software die het mogelijk maakt om inzichten te krijgen in de kosten van energie, CO2-uitstoot of energie verbruik van de klanten zelf. Dit was voorheen niet mogelijk waardoor alle klanten nu maatschappelijk meer verantwoord bezig zijn. Zij zijn daarnaast economisch ook vooruit gegaan. Zo ben jij daadwerkelijk bezig met het creëren van een betere wereld!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in