30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Cyber Security Consultant - Infrastructure Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Cyber Security Consultant - Infrastructure

Functiebeschrijving
Ben jij in staat complexe, missiekritieke systeemlandschappen te doorgronden en de gaten in de beveiliging te identificeren?

Wat ga je doen?
Als Cyber Security Consultant ben jij werkzaam binnen de dynamische omgeving van de missiekritieke infrastructuur van Nederland. Jij helpt mee risico's in deze omgevingen te identificeren en helpt onze klanten om de gaten te dichten en weerbaar te worden tegen cyber incidenten. Een werkveld waar jij echt een bijdrage levert aan de veiligheid van Nederland.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met IT & Cybersecurity te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Jij hebt:
• Minimaal een HBO werk- en denkniveau met een sterke ICT component;
• Minimaal 2 jaar werkervaring op het vlak van Cybersecurity;
• Aanvullende certificeringen gerelateerd aan Cybersecurity zijn een pré.

For this vacancy fluent Dutch language is required.

Waar kom je terecht?
Als Cyber Security Consultant kom jij te werken binnen de sector Vital Civil Infrastructures. Wij zijn op zoek naar consultants die het leuk vinden Cybersecurity te zien in het licht van bruggen, sluizen, tunnels, vliegtuigen, treinen, etc. Goede beveiliging is hier key! Bij ons kan jij jezelf in de praktijk verder ontwikkelen op grootschalige projecten en aan jouw theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende Cybersecurity community, een kennisgroep binnen CGI. Naast ons werk bij de klant, komen we samen om te sparren over innovaties en organiseren we avonden waarin we bijvoorbeeld samen hacken of een nieuwe technologie helemaal uitpluizen.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Roeland van der Willik (Director Consulting Services) via (06) 29 52 50 24 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of met Ad Buckens (Subject Matter Expert Cyber Security) via (06) 1056 0988 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Benieuwd naar onze Vital Civil Infrastructures expertise? Kijk dan snel op .

Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in