30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
2 dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Data analist - Telecom en Media Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CGI Nederland

CGI Nederland
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 327 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Data analist - Telecom en Media

Functiebeschrijving
Is het herkennen van patronen, inzichten en trends vanuit diverse data jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je bent een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten en stakeholders op verschillende niveaus binnen een organisatie. Je helpt onze klanten om hun toekomststrategie vorm te geven. Je verzamelt, combineert en analyseert data vanuit verschillende interne en externe bronnen en zoekt patronen, inzichten en trends.
Je ontwerpt en bouwt data pipelines, data streams, reporting tools, dashboards, data API’s, data generators en allerlei andere informatieportals en tools.
Als Data Analist ben jij voor de klant de informatiebron die graag geïnformeerd is. Je bent altijd op zoek naar nieuwe of verbeterde inzichten. Je hebt de ambitie om een team aan te sturen op de inhoud en samen met jouw collega’s realiseer je data platformen voor de klant.

Wat breng je mee?
Je bent proactief en houdt van een uitdaging. Door anderen te overtuigen, weet je duidelijk richting te geven aan de route die tot het resultaat moet leiden dat waarde toevoegt voor de klant. Je weet collega’s mee te nemen in jouw ambitie en waar mogelijk te coachen. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO of WO opleiding met een IT component
• 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
• Kennis en ervaring met PBI, DAX, Python, SQL, Jira, Neo4J (Cypher Query Language)
• Kennis en ervaring in het managen van stakeholders en uitvoeren van requirements management
• Ervaring met Agile Scrum (PSM I) / Agile Safe
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal
• Goede beheersing van de Nederlandse taal of welwillend om dit te leren
• Goede communicatieve vaardigheden
• Wil graag meedenken en innoveren binnen de klantomgeving en het team.

Waar kom je terecht?
Binnen onze Telecom & Media unit! Dit marktsegment richt zich op alle grote telecom en mediabedrijven in Nederland. We helpen telecombedrijven in hun transformatie naar leveranciers van (digitale) belevingen. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in de (tele)communicatie industrie waarin we samenwerken met toonaangevende bedrijven. Hierdoor kennen we de business én uitdagingen van telecom- en mediabedrijven en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Samen met de andere professionals zet je in op service transities naar nieuwe diensten en werkwijzen en de digitale transformatie van onze klanten.

Ons aanbod
Een vast contract, de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy kan je relevante trainingen volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Interesse?
Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Robin Voorhamm (Director Consulting Services) telefonisch 06-10165672 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in