30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
27 dagen geleden geplaatst • 21x bekeken

Cybersecurity Consultant - Vital Civil Infrastructures Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Cybersecurity Consultant - Vital Civil Infrastructures

Functiebeschrijving
De Nederlands samenleving is enorm verrijkt door de vergaande digitalisering hiervan. Vrijwel alles wat we doen, heeft een digitale component. De digitalisering heeft ons enorm veel gemak, mogelijkheden en welvaart gebracht.

We kunnen gewoonweg niet meer zonder. Verstoring van die ICT systemen kan echter grote impact hebben op onze samenleving. Denk maar aan de energielevering, verkeersmanagement of het openbaar vervoer. Al deze sectoren vertrouwen op een vlekkeloze werking van al die ICT systemen.

Maar we moeten daar wel hard en nauwgezet voor werken om dat zo te houden en ons te beschermen tegen mogelijke cybercrime. Onze klanten beschermen tegen cybercrime dreigingen en hen adviseren over de nieuwste ontwikkelingen is wat we bij CGI doen. En daar zoeken we nieuwe collega’s voor.

Dus ben jij in staat complexe, missiekritische systeemlandschappen te doorgronden en de gaten in de beveiliging te identificeren, neem dan contact op!

Wat ga je doen?
Als Cybersecurity Consultant ben jij werkzaam binnen de dynamische omgeving van de vitale infrastructuur van Nederland. Jij helpt mee risico's in deze omgevingen te identificeren en helpt onze klanten om de gaten te dichten en weerbaar te worden tegen cyber incidenten. Een werkveld waar jij echt een bijdrage levert aan de veiligheid en continuïteit van Nederland.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met IT & Cybersecurity te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten.

We zoeken zowel junior, medior als senior security specialisten, voor zowel het IT als ook het OT-domein.

Jij hebt:
• minimaal een HBO werk- en denkniveau met een sterke ICT component;
• voor de junior:
- minimaal twee jaar werkervaring op het vlak van Cybersecurity;
- certificeringen gerelateerd aan Cybersecurity zijn een pré;
• voor een medior/senior specialist:
- minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
- je bent in het bezit van het CISSP certificaat bezit;
- je hebt daarnaast bij voorkeur kennis van Governance Risk and compliance, privacy regelgeving, Ethical Hacking en/of Penetration Testing.

Waar kom je terecht?
Als Cybersecurity Consultant kom je te werken binnen de sector Vital Civil Infrastructures. Wij zijn op zoek naar consultants die het leuk vinden Cybersecurity te zien in het licht van een veilige energievoorziening, vervoer (weg, water, luchtvaart en spoor) etc. Goede beveiliging is hierbij voor onze opdrachtgevers key!

Bij ons kan jij jezelf in de praktijk verder ontwikkelen op grootschalige projecten en aan jouw theoretische kennis werken door het volgen van trainingen, deel te nemen aan ons Security Knowlegde Cafe, en het behalen van certificaten in een inspirerende Cybersecurity community.
Naast ons werk bij de klant, komen we graag samen om te sparren over innovaties en organiseren we avonden waarin we bijvoorbeeld samen hacken of een nieuwe technologie helemaal uitpluizen.

Ons aanbod
Een vaste baan, de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy kan je relevante trainingen volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Interesse?
Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Bert Klaasen (Vice President Consulting Services) via 06 52057684 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in