Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
19 dagen geleden geplaatst • 13x bekeken

Project Manager - Smart Logistics Rotterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Winstdeling
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Project Manager - Smart Logistics

Functiebeschrijving
Wil jij meebouwen aan onze strategie om klanten binnen de wereld van Transport & Logistiek verder te helpen? Zie jij het als een uitdaging om onze diensten en producten voor deze klanten te verbeteren en verder uit te breiden?

Wat ga je doen?
Als ervaren Project Manager help je mee met het uitbreiden van onze positie bij klanten in de wereld van Transport & Logistiek. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten voor de digitale transitie onder meer door het introduceren van onze diensten en producten. Je houdt je continu bezig met maatschappelijk relevante thema’s en onderwerpen in zowel het overheid- als het commerciële domein. Hierbij help je bij het uitbesteden van ICT diensten van de klant en ben je in staat onze positie te versterken. Door je goede kennis van de uitdagingen binnen deze sector, ben je in staat innovatieve oplossingen te bedenken. Deze weet je te verbinden aan onze eigen ontwikkelde innovaties.

Wat breng je mee?
Je bent een echte ondernemer met een actueel netwerk binnen de Transport & Logistiek wereld. Verder combineer je een brede kijk op ontwikkelingen binnen de IT met een scherp oog voor de belangen van de business. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je anderen voor jouw ideeën te winnen. Verder heb je:

• Je beschikt over academisch werk- en denkniveau
• Minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager in het publieke domein
• Ervaring met het implementeren van complexe IT systemen
• Ervaring met agile teams en leidinggevende capaciteiten
• Relevante werkervaring in logistiek- en mobiliteitsdomein
• Daarnaast beschik je over relevante kennis van IT

Je bent een teamplayer, analytisch, flexibel, communicatief sterk en doelgericht. Je kunt coördineren en sturen en je beschikt over overtuigingskracht. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en je bent sterk bewust wat mensen met verschillende achtergronden drijft. Ten slotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Waar kom je terecht?
Als Project Manager kom je te werken in de unit Smart Logistics van de sector Defense, Transport & Logistics. CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. Waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam, rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. Dit is mogelijk door vergaand samenwerking met klanten, partners en kennisinstituten.
Ook helpt CGI logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale onderneming en het uitwerken van een digitale strategie. We ondersteunen klanten ook bij het praktisch realiseren van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan. CGI is voorloper op gebied van legacy migration, advanced data analytics, cybersecurity en – misschien wel nergens zo belangrijk als in de logistiek – Internet-of-Things, Physical Internet en diverse andere emerging technologies. Dit vertaalt zich direct met uitdagingen, waar onze klanten zich in bevinden.

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en een hoofdrol in ons succesverhaal. Een positie in een hechte community waarin we elkaar helpen, samen de verantwoordelijkheid van projecten dragen, klantverwachtingen overtreffen en jij jezelf persoonlijk kunt blijven ontwikkelen via onder andere onze CGI Academy. De mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in de successen. Daar hoort onze ziektekostenvergoeding, bonus winstdeling, onkostenvergoeding en lease- of mobiliteitsvergoeding bij.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Reinier Beeckman, Director Consulting Services via +31 6 12158843 of via reinier.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via +31 6 2045 1105 of via chris.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


#LI-CN1

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in