Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
30+ dagen geleden geplaatst • 11x bekeken

Werkplekbeheerder Rotterdam • Search X Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

De automotive wereld. Een van de meest bekende branches ter wereld en, laten we eerlijk zijn: ook een van de meest onmisbare branches. Onze economie draait er mede op. Maar om deze branche draaiende te houden zijn er onderdelen nodig, en snel. Sluit jij aan?

Vertel verder

Omdat er nou eenmaal dingen kapot gaan en er reparaties nodig zijn. Hier doen ze aan leveren van de beste en meest duurzame automotive onderdelen, die in veel gevallen ook nog eens gerecycled zijn. Ze leveren In Nederland alleen al meer dan 250.000 verschillende automotive onderdelen, en als we gaan kijken naar Europa schiet dit naar de miljoenen. De focus ligt op secuur en razendsnel leveren via verschillende kanalen. Want onderdelen zijn altijd snel nodig.

Dat klinkt interessant, wat kan ik doen hier?

Als Werkplekbeheerder zit je op de IT Servicedesk Logistiek. Hier kunnen medewerkers terecht met vragen, verzoeken en meldingen van storingen. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden die nodig zijn worden ingepland, of je doet ze zelf. Het tecnhnisch beheer en de ticketafhandeling valt onder jou. Jij doet de voorbereiding, afstemming en uitvoering van wijzigingen, en communiceert met alle betrokken partijen. Een afwisselende taak met een zweer waardevolle bijdrage, waar je ook kunt adviseren als je verbeterpunten ziet.

Dat klinkt mooi! Ben ik hier geschikt voor?

Je aantoonbare kennis in logistieke organisaties en het IT beheer hiervan helpt je in het zadel. Verder ken je je servers, netwerken en MER ruimtes. Je kunt moeiteloos met Microsoft producten zoals Windows 10/11, Office 365, Teams, SharePoint, SCCM en Active Directory werken. En gelukkig heb je ervaring met de ITSM-tool ServiceNow, of iets wat erop lijkt. Je behulpzame en waakzame karakter zorgt ervoor dat je niet alleen helpt waar nodig, maar ook verder kijkt en verbeterpunten kunt zien waar nodig.

Dat ben ik wel, maar wil ik het ook zijn?

In deze rol is wel terug te zien dat je belangrijk bent. Je kunt namelijk rekenen op een jaarsalaris dat zomaar eens kan oplopen tot €40.000 bruto, als je veel ervaring hebt. Maar ook met minder ervaring kun je rekenen op een goed belegde boterham. Verder krijg je een auto van de zaak met tankpas, en krijg je 25 vakantiedagen op fulltime basis. Verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld en je komt te werken met de nieuwste ontwikkelingen. Ondertussen al een beetje geprikkeld? Laat het weten en Jeroen gaat met je meedenken.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in