Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
30+ dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Functioneel Beheerder Rotterdam • Search X Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Met ouderwetse paperassen de personeelsadministratie bijhouden? Als het aan dit bedrijf ligt kan het een stuk efficiënter. Zij werken al met het hoofd in de wolken. Of beter gezegd: in de ‘cloud’. Maar the sky is the limit, dus help jij ze nog grotere hoogtes te bereiken?

Vertel verder…

Als één van de grootste leveranciers ter wereld levert dit bedrijf op maat gemaakte HR cloud-oplossingen. Hun doel? Zoveel mogelijk bedrijven helpen om efficiënter te werken. HR is namelijk niet langer de administratieve ‘behind the scenes’ rol die het ooit was. Tegenwoordig is het een strategisch inzetbaar voordeel voor ieder bedrijf. Door slimme software te gebruiken worden tijdrovende processen nu in een handomdraai digitaal geregeld. Help jij ze dit doel te realiseren?

Tof! Wat kan ik doen?

Als Functioneel Beheerder kom jij terecht in het team Detachering & Outsourcing. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de applicaties bij de klanten. Hierbij werk je bij verschillende klanten in Nederland aan tijdelijke opdrachten. Het gaat grotendeels om de inhoudelijke ondersteuning, maar daar blijft het niet bij. Je werkt namelijk ook aan het verbeteren van de systemen en het testen van nieuwe functionaliteiten. Gevarieerd werk dus, en een belangrijke aanwinst voor de klant.

Leuk, maar heb ik genoeg ervaring?

Natuurlijk heb je dat. Je hebt al ervaring als Functioneel Beheerder, en kent daarom IT beheer processen als ASL, BiSL en ITIL ook al. Ook kun je vanuit eerdere ervaring al werken met testen van informatiesystemen, zodat jouw bijdrage ook echt wat waard wordt. Dankzij jouw klantgerichte en open instelling kun je bij iedere opdrachtgever een prettige samenwerking aangaan.

Check! En wat zit erin voor mij?

Er zit genoeg in voor jou. Op basis van 40 uur per week kan je maandsalaris oplopen tot €5000 bruto, maar het gaat hier niet alleen om centjes. Ook spulletjes zijn ze goed in. Je krijgt namelijk een telefoon en/of laptop van de zaak, en je komt bij alle klanten terecht in een geschikte leaseauto. Verder is er nog een aantrekkelijke bonus, die afhankelijk is van je aanwezigheid. Dat kan er toch weer een aardig schepje bij gooien. Klaar om te knallen?

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Functioneel Beheerder vacatures omgeving Rotterdam

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in