Manager IT Development Zakelijk - Rotterdam

Rotterdam

Greenchoice
 • Greenchoice
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Greenchoice is op zoek naar een

Manager IT Development Zakelijk

Als jij aan onze groene missie wilt bijdragen door niet te praten maar te doen, enthousiast en resultaatgericht bent, verstand hebt van IT ontwikkelwerk en met mensen mooie resultaten op dat vlak kunt bereiken, dan ben jij de manager IT Development Zakelijk die wij zoeken!

Het team IT Development Zakelijk
Team IT Development Zakelijk zorgt met ruim 12 collega’s voor het ontwikkelen en beheren van het applicatielandschap waarmee Greenchoice haar zakelijke klanten bedient. We bouwen zowel aan de applicatie voor een efficiënte en effectieve ondersteuning van onze interne processen als aan de Mijn-omgeving waarmee we de klanten in staat stellen tot zelfservice en helpen goed in control te zijn van hun energiezaken.
Voor de zakelijk markt heeft Greenchoice gekozen om de belangrijkste kernapplicaties zelf te realiseren met behulp van Oracle APEX, PL/SQL, PHP en Vue. Hiermee blijven we flexibel en schaalbaar, en kunnen we ons voortdurend onderscheiden van andere partijen in de markt. Want vooroploper in de groene beweging, dát ben je niet zomaar.

Dit ga je doen
Als Manager maak je onderdeel uit van het Greenchoice IT & Data managementteam waarin je samen met de andere managers de visie en de strategie vormt op dit vlak voor de gehele Greenchoice groep. Je weet een gekozen koers vast te houden en het team en de stakeholders daarin mee te nemen. Je bent daarnaast de direct leidinggevende van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren en de ontwikkeling van teams en teamleden en voor de uitvoering van het personeelsbeleid. Je bent iemand die binnen de organisatie mensen weet te verbinden en bent een voorbeeld in resultaatgerichtheid. Je weet hoe je de product flexibiliteit kunt bevorderen en borgt dat de PO’s dat in voldoende mate meewegen in hun keuzes.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in een applicatie-ontwikkel organisatie. Je bent in ieder geval op hoofdlijnen bekend met het Agile gedachtengoed en met een efficiënte organisatie van applicatie ontwikkeling. Je bent nieuwsgierig naar de principes achter het zo continu mogelijk waarde toevoegen aan de organisatie door te streven naar een continue flow van kleine aanpassingen naar de productie omgeving. Je bent een voorbeeld in het geven en ontvangen van eerlijke feedback.

En daarnaast:
 • Vind je ‘groen’ boeiend
 • Wil je graag onderdeel zijn van een actieve club mensen
 • Ben je nieuwsgierig van aard en hou je van aanpakken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een veelzijdige functie tussen de 32 en 40 uur
 • Een salaris tussen de € 4.000 en € 5.300 euro op basis van een 40 urige werkweek, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen.
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur)
 • Een ongekend goede werksfeer en collega’s waar je blij van wordt
 • De mogelijkheid om afwisselend te werken vanuit huis, in ons kantoor aan de Kerkenbos in Nijmegen én in een monumentaal pand in Rotterdam tegenover Rotterdam CS.
 • Een NS-Business Card, want je reist natuurlijk duurzaam met het OV
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse.
 • Ons eigen Team Actief dat, zodra de coronamaatregelen het weer toelaten, allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert.
 • Een duurzamer leven, want pas op: het is besmettelijk!
Over Greenchoice
Als Nederlands eerste duurzame energieleverancier leveren wij onze klanten al 20 jaar uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Hiermee zijn wij de trotse en échte pioniers van groene energie. Gelukkig zijn we met elkaar steeds bewuster bezig met verduurzamen, maar wij vinden dat het sneller moet. Hoe? Door samen met onze klanten eigen energie op te wekken, energie te besparen en het gas wat we (nu nog) gebruiken te compenseren. En dat is waar wij iedere dag hard aan werken: Nederland steeds een stukje groener maken. Doe je mee?

Solliciteren of meer weten?
Ben je enthousiast geworden en herken je je in het profiel dat we schetsen? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. Ontvangen sollicitaties nemen wij direct in behandeling. Na het vinden van een geschikte kandidaat sluiten we de vacature.

Vragen over de functie kun je stellen aan Bernadet Miceli (Manager IT, waar IT Development zakelijk op dit moment nog onderdeel van uitmaakt), [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures