Medewerker servicedesk - Rotterdam

Rotterdam

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar toppers voor de servicedesk afdeling van het ziekenhuis. Je moet de patiënten ondersteunen in een digitale omgeving. Ben jij handig met computers, klantgericht ingesteld en per direct beschikbaar? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Voor de lange termijn
  • Schiedam
  • Informele werksfeer
wie ben jij

Je bent een echt aan pakker die de nodige energie en positiviteit meebrengt in het team. Je bent digitaal vaardig en werkt resultaatgericht. Je zet de klant ten alle tijden centraal. Verder:

  • Kun je goed overweg met computers en apps op de telefoon
  • Ben je accuraat en nauwkeurig.
  • Heb je ervaring als klantenservicemedewerker en hebt geen angst om mensen te benaderen
wat ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk om patiënten te helpen om zich digitaal aan te melden voor de applicaties die het ziekenhuis gebruikt. Hierbij ga je mensen bellen om hen te attenderen op de digitale mogelijkheden die het ziekenhuis biedt. Je geeft ook onze patiënten digitaal toegang tot de applicaties en verwerkt dit in ons ziekenhuissysteem.

waar ga je werken

Je komt te werken de serviceafdeling van een ziekenhuis gevestigd in Schiedam. Vanwege de nieuwe digitale mogelijkheden zijn ze op zoek naar versterkingen voor hun team.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Rotterdam