Helpdesk medewerker ICT en Facilities (1e lijns) - Rotterdam

Rotterdam

Brink B.V.
 • Brink B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van het oplossen van ICT-gerelateerde vragen van je Brink-collega's? Ben je klantvriendelijk en schiet je graag anderen te hulp? Loop jij warm voor techniek en heb je je zaakjes altijd op orde? Wil je een vliegende start maken in je carrière en je verder ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega die zelfstandig aan de slag gaat en initiatieven neemt om verbeteringen aan te brengen.

Wat ga je doen?
Je behandelt incidenten binnen de ICT-infrastructuur. De incidenten worden centraal aangemeld in Topdesk. Heb je hier al enige ervaring mee, dan heb je een streepje voor. Je verstrekt en vervangt ICT middelen zoals mobiele telefoons en laptops. Als spil van het team zorg je dat de administratieve en organisatorische afwikkeling vlekkeloos verloopt. Naast ICT vragen houd je je ook bezig met facilitaire zaken, waarbij je ervoor zorgt dat vragen uit de kantooromgeving worden opgelost. Elke dag is anders en doordat je altijd voor je collega's klaar staat, zien ze je graag!

Bij ons leer je alle kneepjes van het vak, want je wordt onderdeel van een ervaren ICT team bestaat uit twee Systeembeheerders, een Functioneel Applicatiebeheerder en een Manager ICT en Facilities. Het team werkt voor alle bedrijven van Brink (Brink Management / Advies en Brink Software).

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting informatica
 • Je hebt 1 – 3 jaar ervaring met;
  • Windows besturingssystemen (7, 8.x, 10).
  • Microsoft Office (2013, 2016).
  • Microsoft SharePoint publiceren.
  • Basis netwerk kennis (LAN, WAN, Wifi).
  • Microsoft Active Directory.
  • Apple devices (iPhone, Ipad).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat kun je verwachten?
Brink biedt je een zelfstandige functie in een professionele, informele en dynamische omgeving in het Groothandelsgebouw in hartje Rotterdam. We zijn Microsoft Gold Partner, dit betekent dat wij een intern opleidingsplan aanbieden om het team qua kennis op niveau te houden (o.a. door middel van Microsoft certificaten).
We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij' besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Brink mag zich met softwarelabel Ibis marktleider noemen in Nederland. Softwareproducten die de vastgoed-, bouw-, installatie- en infrasector grip geven op kwaliteit, proces en eindresultaat. Onze projectmanagers en consultants van Management en Advies staan bouw, infra en vastgoed bij van boardroom tot bouwplaats. Het hart gaat sneller kloppen als zij zich kunnen buigen over de meest complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving. Collega’s van Financial Structures adviseren én organiseren financiële structuren in projecten waarbij reguliere financiering door de markt niet zonder meer te verkrijgen valt. In zo’n situatie bedenken zij vaak hoe het wél kan. Met niet alledaagse oplossingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 1e Lijns in Rotterdam