Servicemonteur - Rotterdam

Rotterdam

Page Personnel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ervaren of startende servicemonteur en wil jij helpen de blauwe planeet te beschermen? Lees dan snel deze vacature voor service technicus in de waterbehandelingsinstallaties verder!

Bedrijfsomschrijving

Wij zien het als onze missie om de beste producten en diensten voor waterbehandeling te ontwikkelen. Meer nog: water is onze missie. Wij zorgen voor hygiëne, veiligheid en gezondheid bij dagelijks contact met water. Dagelijks onderzoeken we innovatieve oplossingen en werken we aan de verdere ontwikkeling van onszelf en onze producten.

Dagelijks zijn wij bezig met water. Of dit nu gaat om een toepassing bij je thuis, in een ziekenhuis of bij een pharmaceut, overal vind je onze toepassingen terug

Ons doel is om onze klanten waterbehandelingsinstallaties, -​technologieën en -​diensten aan te kunnen bieden en tegelijkertijd de grondstoffen van onze blauwe planeet te beschermen.

Dit bedrijf heeft verschillende productielocaties bijvoorbeeld in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken en Frankrijk. De verkooporganisaties in Nederland en België werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de door dit bedrijf geproduceerde installaties worden verkocht, vakkundig in bedrijf worden gesteld of worden onderhouden.

Dit bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en ook binnen Nederland en België heeft deze groei zich voortgezet. Groei betekent op personeelsvlak dat er zich allerlei mogelijkheden voortdoen. In dit geval heeft een collega de mogelijkheid aangegrepen om zich verder te ontwikkelen in de service afdeling. Een mogelijkheid waar wij hem graag mee helpen en in coachen.

Binnen de afdeling service is door onze aanhoudende groei een vacature ontstaan voor een service technicus.

Omschrijving
 • Zich bij de klant grondig vergewissen van de goede werking en het correcte gebruik van het materieel, in overeenstemming met de werkingsrichtlijnen van de firma en tot voldoening van de klant.
 • Werk op locatie bij de consumenten- als bij de zakelijke markt
 • Het herstel, onderhoud en eventuele inbedrijfstelling van installaties
 • Werkverdeling: Service + Onderhoud = 60% / Installatie + Storingen = 40%
 • Ons bedrijf vertegenwoordigen bij de klant
 • Storingen verhelpen aan installaties en componenten in heel Nederland
 • Het onderhouden van waterbehandeling installaties
 • Inspelen op vragen en adviseren van klanten m.b.t. onderhoud & vervanging
 • Nauw samenwerken met onze service binnendienst
 • Bereid om ook in België te werken
Aanbod

Een dynamische, zelfstandige functie binnen een moderne en professionele organisatie met uitstekende toekomstperspectieven. U werkt, samen met enthousiaste collega's, aan kwalitatief hoogwaardige installaties. We bieden een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Werklocatie: Nederland en België
 • Salaris: €3000 - €3700 bruto per maand
 • Servicebus van de zaak (nieuwste Vitaro)
 • Je wordt intern opgeleid per productgroep
 • Beheersing Nederlanse en Engelse taal
Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Esther van Schaik via 06-31997396. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, stuur een bericht via WhatsApp.

lees meer

Functie-eisen * Minimum een technische opleiding MBO niveau of uitgebreide relevante ervaring.
* Ervaring met waterbehandeling en/of waterbehandelingssystemen is een plus.
* Goede kennis van technische en elektrische systemen is vereist.
* Daarnaast zijn basisvaardigheden van MS Office (Excel, Word) van belang.
* Enige basiskennis van chemie is gewenst.
* Tevens dient de werknemer in het bezit te zijn van een VCA-Basiscertificaat of hij moet bereid zijn dit certificaat te behalen bij aanvang dienstverband.
* Kennis van ERP-pakketten is aan te gewenst maar niet noodzakelijk.
* Rijbewijs B

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.700 p/m
Bedrijfsomschrijving Established almost four decades ago in the United Kingdom, Michael Page is today recognised by clients and candidates the world over as the leading specialist consultancy in permanent recruitment, temporary staffing and interim management. From more than 150 offices in 35 countries, our consultants offer clients ranging from SMEs to global blue-chip organisations exclusive access to a pool of (inter)national talent.

Along with Page Personnel and Page Executive, Michael Page is part of the PageGroup, which has been listed on the London Stock Exchange since April 2001. Michael Page maintains a strong track record of successful recruitment at qualified professional and management levels.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT vacatures Rotterdam
Vergelijkbare ICT vacatures in Rotterdam