Projectleider ICT bij ouderenzorg organisatie in Rotterdam

Rotterdam

  • Aafje
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als projectleider ICT leid je projecten op het gebied van ICT, stel daartoe programma's van eisen en projectplannen op en voert deze uit met behulp van de in te richten projectorganisatie. Je volgt daarbij de projectmethodiek die wij intern hebben afgesproken. Je overziet het totaal aan projecten en de consequenties die deze projecten hebben op de bedrijfsprocessen en borgt een optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Je stemt jouw projecten af met de andere Projectleiders ICT en adviseert de Manager ICT op keuze en ontwikkelingen.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau aangevuld met kennis van en ervaring met middelgrote ICT projecten en migratietrajecten. Je bent resultaatgericht, hebt een groot organiserend vermogen en toont leiderschap; stelt zelf projectbudgetten op en bewaakt deze, evenals planning en scope.
Je bent gecertificeerd in projectmanagement, bijvoorbeeld PRINCE2 Practitioner, IPMA B/C; 
Daarnaast ben je communicatief vaardig, initiatiefrijk, sta je sterk in je schoenen en kun je structuur aanbrengen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt je goed inleven in de situatie van je interne klanten.
Daarnaast geeft Aafje jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. En we bieden nog veel meer…!
Goed om nu al te weten: kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.292 - € 4.886 p/m

CAO VVT, schaal 55. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en andere voordelen uit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
Overige info Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Nelson Ramos, Manager ICT via telefoonnummer 06-46642058 of e-mail [email protected]
Bedrijfsomschrijving Voor thuiszorg Rotterdam en omstreken kunt u niet om Aafje heen. Met maar liefst 5.000 medewerkers, en 1.500 vrijwilligers zijn we niet alleen zeer actief op het gebied van thuiszorg Rotterdam, maar ook ruim vertegenwoordigd als kwalitatieve zorginstelling Rotterdam en omgeving. Hoewel het grootste deel van onze huizen in Rotterdam is gelegen, kunt u ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld op zoek bent naar thuiszorg of een zorginstelling in Capelle aan den IJssel, zorginstelling Dordrecht, Ridderkerk Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Rhoon en Poortugaal.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider ICT in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures