Magento Backend Developer - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kort gezegd, je gaat hier websites bouwen. Met PHP, MySQL en vanuit een bepaald type CMS. Uiteraard denk je mee in de projecten, deel je jouw kennis met junior ontwikkelaars en stop je niet eerder voordat mogelijke bugs zijn opgelost.  Het team bestaat uit ontwikkelaars, designers en wat non techneuten waar je ook gewoon goed mee kunt communiceren. Je mag hier aan de slag met een nieuwe technologie en werkt voor klanten zoals de slager op de hoek tot banken, voetbalclubs, modehuizen en nog een paar honderd andere.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt goede kennis van PHP, MySQL
- Je hebt goede kennis van een standaard CMS enMagento en/of TYPO3
- Je bent een enthousiaste teamspeler
- Je bouwt graag websites / shops

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is afhankelijk van je ervaring. Je krijgt een goede pensioen regeling, lekkere lunch met fruit en leuke uitjes.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ja, het is hier zeker goed toeven voor een PHP ontwikkelaar. Want niet alleen de projecten waar je aan gaat werken zijn uitdagend en leuk maar het is hier allemaal ook nog eens uitstekend geregeld. En daar bedoel ik dan ook uitstekend mee. Goede spullen om mee te werken, leuk en informeel team en een uitstekende beloning voor het geleverde resultaat. En dat al 10 jaar en een groot aantal opleveringen per maand! En dat doe je hier niet alleen maar in een goed functionerend team van ontwikkelaars en designers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures