Mdr .NET Software Developer | de gaafste projecten! - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als .Net developer binnen deze organisatie werk je dagelijks samen met innovatieve en ambitieuze klanten. Dit doe je in een multidisciplinair team en je wordt betrokken van concept tot ontwikkeling van omvangrijke digitale platformen! Naast grote platforms waar je aan werkt ben je ook bezig met nieuw maatwerk te ontwikkelen.Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor je collega's maar ook de klant. Je werkt hier op een zogenoemde hybride manier: je hebt de vrijheid om thuis te werken en op kantoor, maar ook word je verwacht op de locatie van de klant. Schrik niet: dit zijn klanten op goed bereisbare afstand en arbeidsvoorwaardelijk wordt dit allemaal uitstekend geregeld.

Ben jij goed in het bedenken van maatwerk oplossingen, heb je goede ervaring met databases en webservices, heb je minimaal twee jaar ervaring met C# (MVC), ASP.NET, JavaScript en SQL? En ben jij de type developer die graag met de nieuwste technieken werkt? Dan zit je hier helemaal goed! Wij zoeken jou!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je bent sterk op de back-end maar je weet ook hoe de front-end in elkaar steekt;
- Je kunt meer dan alleen bugfixing;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je schoolt graag bij en je staat open voor het behalen van relevante certificaten;
- Je bent ambitieus en groeit graag snel door!;
- Je bent een teamplayer;
- Je vindt het niet erg om op kantoor en bij de klant te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Hier werken betekent aan de slag gaan op zeer uitdagende projecten voor bekende en toonaangevende bedrijven, volop groeimogelijkheden, informele en open werksfeer en gedegen secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo zijn er in totaal 27 vakantiedagen, een volledig dekkende pensioenregeling, bedrijfslunch, reiskostenvergoeding en werken op de beste apparatuur mogelijk.

Meer weten? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue! Je kunt hem bellen op: 06-25269423 of mailen op [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een digitale grootheid en kent meerdere vestigingen door Nederland heen! Het werk is divers, de focus ligt volledig op ICT en de medewerkers zijn allemaal talentvolle mensen met een passie voor Informatietechnologie. Het bedrijf is onderdeel van een grote digital agency en samen bedienen ze allerlei markten. Zo zijn ze actief in de Nutssector, de Financiële dienstverlening, Recreatie en Retail. Studenten op school komen in aanraking met mooi vormgegeven en goed werkende software van dit bedrijf, maar ook je plaatselijke go-to restaurant en het pretpark waar je met je kinderen naar toe gaat. Ze hebben allemaal wel eens deze organisatie ingezet om hun software te maken!

Het bedrijf gaat helemaal mee in het nieuwe werken: je kunt er voor kiezen om bij de klant op locatie te werken, thuis te werken of op één van de vele kantoren. Het bedrijf is gezond. Elke dag werken ze met klanten aan de ontwikkeling en optimalisatie van solide, toekomstbestendige digitale oplossingen. Kom jij één van de teams ondersteunen te Rotterdam?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Rotterdam