Backend PHP Developer Rotterdam

Rotterdam

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Backend PHP Developer zul je hier een belangrijke rol vervullen. Je gaat namelijk de enige vaste IT'er vervangen. Op termijn gaan ze uitbreiden en zullen hier developers bij komen. Je kunt er zeker voordeel mee doen dat je begint als de enige vaste developer (naast de CTO) en je stempel drukken. Je bent bij alle projecten betrokken en kunt dus je skills goed laten zien.

Er wordt vooral gewerkt met PHP (Laravel) in de backend, en in de frontend met Vue.js. De infrastructuur draait op AWS. Machine learning modellen bouwen ze in Python, die communiceren als API's met de PHP backend. Ook bouw je koppelingen met de Portbase API. Je zult je verder veel gaan bezighouden met het doorontwikkelen van het platform. Wat betreft Datascience werken ze met Python. Er werken verschillende partijen samen in het logistieke platform. Digitale dienstverlening wordt met track and trace inzichtelijk gemaakt, maar nog steeds blijft de organisatie van het binnenvaart transport complex.

Deze complexiteit maakt het werk niet alleen afwisselend, maar ook hartstikke uitdagend. Er wordt veel van je verwacht en je moet goede zelfstandig kunnen werken.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal vier jaar relevante werkervaring (buiten stages om) als PHP Programmeur;
 • Kennis van een PHP Framework (Laravel, Symfony of een ander MVC Framework);
 • Kennis van Vue.js, AWS en Python is een pré;
 • Vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Ambitie om jezelf te verbeteren en mee te groeien met het bedrijf.

lees meer

Overige info
 • Een uitstekend salaris op basis van jouw skillset;
 • De mogelijkheid om aan een innovatief techproduct te werken binnen de scheepvaart;
 • Kans om met de laatste technieken te werken (PHP, Laravel, Vue.js, AWS en Python);
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Reiskosten vergoed;
 • Een klein informeel team met enorme doorgroeimogelijkheden (ambitie is om flink te groeien, waar jij een grote rol in kan spelen).
 • 32 Uur werken mogelijk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in Rotterdam verzorgt sinds de oprichting in 2017 met hun app de organisatie van binnenvaart transport. Anders gezegd: ze maken van iets zeer complex iets gemakkelijks. Rotterdam staat natuurlijk voornamelijk om 1 ding bekend: haar enorme haven, de grootste van Europa! Hoe tof is het om te werken aan een product dat hiermee te maken heeft? De app wordt al volop gebruikt om alle features te testen, zodat hij met het oog op de toekomst geperfectioneerd kan worden. Eind deze zomer zal hij gelanceerd worden, waarna hij voor iedereen toegankelijk is!

De app heeft verschillende functies, hij koppelt je onder andere aan de juiste transporteur/verlader, je krijgt inzicht in het lopende proces en hij maakt communicatie binnen dit proces mogelijk. Met behulp van deze features krijgt de digitalisering in de binnenvaart sector een boost.

Het bedrijf is nog redelijk klein, maar het is hun ambitie om nog veel groter te worden. Er is een vaste ITer in dienst, en ze werken nog met twee freelance ITers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures