Servicedeskmedewerker/werkplekondersteuner in de omgeving van Rotterdam

Rotterdam

Shared Service Organisatie CVO
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De afdeling ICT van de Shared Service Organisatie van CVO is op zoek naar een ervaren

Servicedeskmedewerker/werkplekondersteuner
0,8 - 1,0 FTE (parttime / fulltime)

Wie zijn wij?
De Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omstreken (CVO) verzorgt voortgezet onderwijs in de Rotterdamse regio. Er werken in totaal ongeveer 2350 medewerkers voor 40 scholen met in totaal ruim 19.500 leerlingen. Op het Henegouwerplein in Rotterdam is de centrale organisatie van CVO gevestigd. Deze bestaat uit de Raad van Bestuur en een beleidsstaf. Ook de Shared Service Organisatie (SSO)  is gevestigd op het Henegouwerplein.

De Shared Service Organisatie (SSO) is een no-nonsense organisatie met een informele en professionele cultuur en biedt de scholen van CVO ondersteuning op het gebied van HR, ICT, Financiën, Huisvesting en Facilitair, Juridische Zaken en Inkoop. De SSO draagt zorg voor de continuïteit en efficiëntie van de dienstverlening, is met kennis en kunde altijd actueel en ontzorgt de scholen.

Wat ga je doen?
Samen met ongeveer 45 collega's maak je als servicedeskmedewerker/werkplekondersteuner deel uit van het ICT-team van de SSO. Het ICT-team bestaat naast servicedeskmedewerkers en werkplekondersteuners o.a. ook uit communicatie/PR, adviseur communicatie/PR, infrastructuurarchitect, netwerk, server- en Microsoft365-beheerders, projectleiders/-coördinatoren, en applicatiespecialisten.

Servicedeskmedewerker
Als servicedeskmedewerker ondersteun je medewerkers telefonisch bij vragen en problemen en door je technisch inzicht weet je tot de juiste oplossingen te komen. Met behulp van een geautomatiseerd systeem draag je zorg voor een tijdige en klantvriendelijke registratie en afhandeling van incidenten, storingen, vragen en verzoeken. Je controleert ook of de afhandeling van het proces naar tevredenheid is verlopen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van werkstations, de software en de randapparatuur en werk je mee in projecten.

Werkplekondersteuner
Als werkplekondersteuner ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van software en randapparatuur. Daarnaast ga je aan de slag met het aansluiten van werkplekken op het netwerk en het installeren en configureren van hard- en software. Ook ondersteuning aan de medewerkers binnen de organisatie behoort tot jouw taken. Denk hierbij aan ondersteuning op de werkplek, bestaande uit een desktop, laptop en/of overige mobile devices. Je verricht je werkzaamheden voor één of meerdere scholen die deel uitmaken van CVO en daarom kan het zijn dat je soms tussen verschillende scholen moet reizen om daar ondersteuning te bieden.
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Wij zoeken een nieuwe collega die:
 • klant- en resultaatgericht is;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft;
 • toegankelijk, flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en accuraat is;
 • een (goed ontwikkeld) probleemoplossend vermogen heeft;
 • een proactieve houding heeft en graag wil leren;
 • zowel in een team als zelfstandig kan werken.
Wat vragen wij?
 • Een afgeronde ICT-opleiding (minimaal MBO ICT niveau 4).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Ervaring met melding-registratiesystemen, bij voorkeur Topdesk.
 • Brede kennis van hardware, software en mobile devices.
 • Aantoonbare ervaring met en kennis van Microsoft Office 2016, Office 365, Windows 10, Active Directory en ITIL (of bereid ITIL te behalen).
 • In het bezit van rijbewijs B is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Inschaling marktconform
Aantal uur per week 40 uur
Parttime en fulltime
Overige info Wat bieden wij?

Bij de SSO bieden we je veel ruimte voor eigen initiatief en een plek waar je veel ervaring en kennis over je vak kunt opdoen en verbreden. Je komt te werken in een gezellig team dat van aanpakken weet. Naast een goede werkplek die van alle gemakken is voorzien, is een combinatie met thuiswerken bespreekbaar. Omdat je komt te werken in het onderwijs, ben je (altijd in overleg) tijdens schoolvakanties vrij. 
 
•    Je wordt marktconform beloond (afhankelijk van kennis en ervaring). 
•    De CAO VO kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een eindejaarsuitkering van 7,4%, een opleidingsbudget en een budget voor levensfasebewust personeelsbeleid
•    Je werkt 1.659 uren per jaar bij een fulltime dienstverband (in het bedrijfsleven werk je ca. 1900/2000 uren per jaar). De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (ongeveer 10 weken verlof per jaar).
•    Je hebt mogelijkheden om door te groeien.
•    Wij vragen bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omstreken (CVO) verzorgt voortgezet onderwijs in de Rotterdamse regio. Er werken in totaal ongeveer 2.350 medewerkers voor 40 scholen met in totaal ongeveer 21.000 leerlingen.

Op het Henegouwerplein in Rotterdam is de centrale organisatie van CVO gevestigd. Deze bestaat uit een tweehoofdige Raad van Bestuur en een kleine Concernstaf. Ook de Shared Service Organisatie (HR, ICT, Financiën, Huisvesting en Facilitair, Juridische Zaken en Inkoop) huist op het Henegouwerplein.

De Shared Service Organisatie (SSO) is een no-nonsense organisatie met een informele en professionele cultuur, die het woord ‘dienstverlening' heel letterlijk neemt en altijd zoekt naar de beste oplossing. De SSO is in opbouw en draagt zorg voor de continuïteit en efficiëntie van de dienstverlening, is met kennis en kunde altijd actueel en ontzorgt de scholen. We werken samen, zijn aanspreekbaar op ons handelen, delen kennis en leren van elkaar en zijn transparant en integer. De mens staat bij de SSO centraal, dat geldt zowel voor haar klanten als voor haar medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns IT Support Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures