Wees een Lead DevOps Engineer op een Schip - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ik spreek over een 100% IT bedrijf waarbij jij de lead wordt binnen het DevOps team. Je werkt nauw samen met de Architect, Director, Product Owner en verschillende Engineers én Ops specialisten. Jouw team bestaat uit professionals met passie voor techniek.

We zoeken iemand die naast passie voor de techniek ook een team op sleeptouw kan nemen. Het uitdragen van een duidelijke visie en het bewaken van de kwaliteit zijn jou op het lijf geschreven.

Als Technical Lead zorg jij ervoor dat zij een future proof visie heeft op o.a. Cloud infrastructuur, backend, front-end & de operationele automatisering. Jij weet binnen je team een sterke technische domeinvisie neer te zetten én door te ontwikkelen. Je hebt kennis en ervaring met domain driven design en event driven architecturen. Samen met de engineeringteams en de architecten zet je business vraagstukken om naar vaste en kwalitatief hoogwaardige technische designs. Doordat jouw technische output van hoog niveau is ben jij als Technical Lead ‘Leading by Example’. Als meewerkend voorman sta je met je voeten in de klei. Hierin gaat je verantwoordelijkheid door tot op code niveau.

Daarnaast vind je als Technical Lead een constructieve teamcultuur belangrijk en is dit zichtbaar in jouw team. Bij de teamleden stimuleer je zowel de persoonlijke ontwikkeling op technische vaardigheden als ook op competentieniveau. Door jouw uitstekend stakeholdermanagement zijn processen, doelen en resultaten in lijn met elkaar en weet je wat er buiten je team speelt en hoe je hier invloed op kan uitoefenen.

Wat je kunt verwachten:
- Hands-on meewerken (ontwikkelen) als Software Engineer en het uitdragen van je visie (50%)
- Begeleiding en kennisontwikkeling in het team (30%)
- Proces- en stakeholder management (20%)

lees meer

Functie-eisen

- Minimaal HBO+ werk- en denkniveau
- Ervaring binnen een complexe omgeving (high volume processing) waar concepten als DDD en Event Sourcing in de praktijk worden toegepast.
- Een agile mindset en de wens om te werken in een DevOps cultuur: bijvoorbeeld het opzetten van CI/CD pipelines.
- Bewezen bekwaamheid in het ontwikkelen binnen een vergelijkbare omgevingen.
- Ervaring met Kafka en/of Axon is hierin een grote pré.
- Kennis en ervaring met JAVA, Angular of AWS.
 

We zoeken iemand die naast passie voor de techniek ook een team op sleeptouw kan nemen. Het uitdragen van een duidelijke visie en het bewaken van de kwaliteit zijn jou op het lijf geschreven.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt je na het eerste gesprek een vaste aanstelling met een uitmuntend salaris, bonusregeling, lease-of mobiliteitsregeling, ongelimiteerde verlofdagen, premievrij pensioen, gegarandeerde 13e maand, laptop, en telefoon naar keuze. Daarnaast mag je ook nog genieten van riante uitjes en heb je de mogelijkheid om te werken op basis van 40, 38, 36, 34 en 32 uur. 

Stuur je CV naar [email protected] en ik regel alles voor je.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Op het water is communicatie van essentieel belang. Een veelvoud aan organisaties moet gezamenlijk lading door de ketens heen vervoeren en overdragen aan opvolgende spelers in het proces.Een van de havenbedrijven van Rotterdam en Amsterdam, zorgt er als IT bedrijf voor dat alle partijen in de haven met elkaar in verbinding staan. Van rederij tot achterlandvervoerder en van Douane tot verlader. Al deze partijen zijn verbonden op het Community Systeem en delen actief data met elkaar. Zij werken efficiënter en effectiever door eenvoudigweg op tijd te verwerken we 90 miljoen transacties per jaar via 43 verschillende services.

Op het moment zijn wij op zoek naar de toppers in de markt. Mensen met de nieuwste technologie kennis, de echte state of the art zaken. Dat maakt haar als werkgever heel leuk om voor te werken. Zij staat namelijk bekend als een zogenaamde fast follower. Dat betekent dat wanneer er nieuwe technologie uitkomt, en daar adoption van is, zij kort daarop volgt.

Dit bedrijf is geweldig omdat je:
1. werkt bij een organisatie die altijd voorop loopt met de nieuwste technieken en methodieken;
2. jouw eigen visie en creativiteit uitdraagt naar het team;
3. bouwt aan de toekomst van de logistieke wereld en logistieke community;
4. werkt vanuit een top locatie met een mooi kantoor, goed salaris en gepassioneerde collega's.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures