Support Engineer - Rotterdam

Rotterdam

Intermax
 • Intermax
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Probeer jij klanten altijd zo goed mogelijk te servicen? Weet jij goed te prioriteren welke problemen als eerste opgepakt moeten worden? En heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen?

Dan hebben wij dé functie voor jou! Deze functie is voor ons hoofdkantoor in hartje Rotterdam.

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.

's Ochtends begin je de dag op ons kantoor in Rotterdam. Na een goede kop koffie open je ons Topdesk systeem om te kijken welke tickets er open staan. Een van de klanten heeft een nieuwe locatie waar connectiviteit problemen zijn. Dit ticket koppel je aan een van de Cloud Engineers met een beschrijving van wat je hebt gevonden. Tijdens de dagelijkse stand-up geef je je collega wat extra informatie omtrent het probleem, door jouw informatie zo compleet mogelijk aan te leveren kan je collega eenvoudig de change opzetten.

Na de stand-up ga je aan de slag met je eigen tickets. Het betreft een change request. Na grondig onderzoek weet je deze in één keer goed door te voeren. Daarna informeer je de klant dat het verzoek succesvol is uitgevoerd en stem je af dat als er weer problemen zijn, zij direct bij je aan de bel kunnen trekken.

Na een uitgebreide en goedverzorgde lunch begin je 's middags aan de telefoondienst. Wanneer de telefoon gaat vraag je in detail uit wat het probleem is en wat de systeembeheerders op locatie al hebben geprobeerd. Direct heb je door: dit moet NU opgelost worden. Je maakt het ticket aan en informeert de klant dit te escaleren. Tegelijkertijd informeer jouw collega's dat ze aan de bak moeten. Binnen 15 minuten hebben zij het probleem gevonden en 5 minuten later hebben zij het opgelost. Tevreden belt de klant dat alles weer naar behoren werkt en sluit jij het openstaande ticket.

Aan het einde van de dag kijk je nog even mee met een van je collega's. Deze is bezig met het uitvoeren van een migratie. Met plezier vertelt hij hoe dit met een stukje automation deze snel en eenvoudig uitgevoerd kan worden.

Wat heeft Intermax jou te bieden?
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Met een onbeperkt studiebudget heb jij alle mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, on-the-job en via onze Intermax Academy.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld.
 • Als 'Intermakker' draag jij bij aan ons succes, daarom deel je ook mee in onze winstdelingsregeling.
 • Een pensioenregeling.
 • Mogelijkheid tot participatie in Intermax.
 • Thuiswerkmogelijkheden, ook na Corona.
 • Een reiskostenvergoeding of een NS Businesscard.
 • Je krijgt een laptop en iPhone.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar 10 vakantiedagen bij te kopen.
 • Een uitdagende baan in een bedrijf met een goede werksfeer en ruimte voor goede ideeën.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij je een sportvergoeding en ook kun je participeren in onze hardloopgroepen en mag je gebruik maken van onze fitnessruimte.
 • Vind jij internet net zo belangrijk als wij? Wij komen je tegemoet in de kosten voor jouw privé internetverbinding.
 • Wij zorgen graag goed voor onze mensen: iedere dag een verse lunch, vers fruit, lekkere koffie, verse munt- of gemberthee en (gezonde) snacks.
 • Leuke feestjes, game avonden en iedere vrijdagmiddag een borrel (wanneer dit weer kan).

lees meer

Functie-eisen Als Support Engineer ben jij de belangrijkste schakel tussen Intermax en onze klanten.

Je beoordeelt change requests en storingsmeldingen, verdeelt de tickets aan collega's en bent zelf verantwoordelijk voor het vervullen van dagelijkse beheertaken bij onze klanten. Jij bent in staat zelfstandig analyses te maken, de verantwoordelijkheid voor de oplossing op je te nemen en ook te zorgen voor afronding en verslaglegging hiervan. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent oplossingsgericht. Daarbij staat kwaliteit bij jou voorop. Onze klanten bestaan voornamelijk uit enterprise omgevingen die ten alle tijden beschikbaar moeten zijn. Jij gaat daarin de support leveren aan de systeembeheerders die intern bij eindklanten werken. Omdat je support levert aan IT specialisten verwachten wij een solide technische basis.

Wat ga je doen?
 • Je bent de schakel tussen Intermax en onze klanten.
 • Samen met het team distribueer jij de binnenkomende tickets binnen de organisatie.
 • Je analyseert en bewaakt de dashboards.
 • Je ondersteunt de operationele afdeling bij uitdagende projecten.
 • Je denkt mee over hoe we dingen slimmer, beter of gewoon anders kunnen doen.
Wat breng je mee?
 • Een afgeronde MBO of HBO ICT-opleiding .
 • 1-5 jaar ervaring met hosting.
 • Affiniteit met IT.
 • Je bent pragmatisch, gestructureerd, zelfstandig, proactief en initiatiefrijk.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.950 p/m
Overige info Dan nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Marnix Moor via telefoonnummer: 06-124 515 59 of via email: [email protected]

Een assessment is onderdeel van onze selectieprocedure. Vanwege de aard van onze werkzaamheden maakt een integriteitsonderzoek deel uit van onze aannameprocedure.

Het zijn bijzondere tijden. Uiteraard volgt Intermax de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus maximaal te controleren en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe Intermakkers en we willen je daarom graag uitnodigen te solliciteren op deze vacature. Sollicitatiegesprekken voeren wij zowel digitaal als in persoon, afhankelijk van de rol en het moment. Mochten we hierdoor niet kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zullen we de gesprekken digitaal voeren, uiteraard stemmen we dit met jou af. We snappen het als je nog niet eerder een digitaal sollicitatiegesprek hebt gevoerd en het misschien zelfs wel spannend vindt, daarom helpen wij je indien nodig graag bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd

lees meer

Bedrijfsomschrijving Intermax is het meest gecertificeerde en oudste nog zelfstandige Cloudsourcing- en IT-securitybedrijf van Nederland. Al een kwart eeuw leveren wij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Zo bieden wij betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen. Dat doen we door samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare Cloud architecturen voor hun bedrijf kritische toepassingen te ontwerpen, implementeren, realiseren en onderhouden. En daarvoor stellen wij alles in het werk. Want als wij niet alert zijn, gaan operaties in ziekenhuizen niet door of kan de koopakte van je huis niet gepasseerd worden. Betrokkenheid vinden wij cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dat motiveert ons om het beste uit onszelf en ons werk te halen. Het is waar we voor staan, waar we voor gaan en het is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen. Intermax is een groep van innovatieve ondernemingen, elk met eigen expertise en een hecht, betrokken team die het leuk vinden om samen te werken. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Rotterdam