Full-stack developer (Golang, Typescript, Kubernetes) projecten met grote impact, Rot.. - Rotterdam

Rotterdam

Weave BV
  • Weave BV
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ontwikkel jij graag software met nieuwe technologieën als Golang, Typescript, Docker, Istio, Kubernetes en GraphQL? Vind je het leuk om samen met je team van andere gedreven developers te werken aan innovatieve concepten die écht impact hebben op de maatschappij? 

Wij zijn Weave, in 2019 uitgeroepen tot het snelst groeiende softwarebedrijf van Nederland volgens het Financieel Dagblad. Technologie met échte impact op mensen is te gek. Die vernieuwende software ontwikkelen wij met ons team van ca. 20 gedreven developers voor innovatieve start-ups, grote overheidsorganisaties en veel eigen projecten.

Wat je gaat doen
Als developer houd jij je bezig met vernieuwende technologieën. Elk project is uniek, variërend van het ontwikkelen van een autodeelplatform tot het opbouwen van een nieuwe energieleverancier. Hierdoor krijg je de kans jezelf te ontwikkelen binnen verschillende inhoudelijke disciplines, omgevingen en projecten. We pakken graag door en werken in korte snelle sprints. Je houdt nauw contact met de (interne) opdrachtgever en communiceert duidelijk over de voortgang en verbeteringen tijdens het proces. 

Energiek team
Weave is een beide-benen-op-de-grond organisatie met een informele werksfeer. Je werkt samen met jonge, gedreven en ambitieuze collega's. Als talent krijg je alle vrijheid en steun om jezelf te ontwikkelen en bieden wij een open en innovatieve cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. We enthousiasmeren elkaar, dagen elkaar uit en houden van mensen die naar voren stappen.

lees meer

Functie-eisen Wat jij komt brengen
Je toont initiatief en durft actie te ondernemen. Je denkt taakoverstijgend en bent creatief in het bedenken van oplossingen. Ook beschik je over uitstekende communicatieve en sterke analytische vaardigheden. Verder ben je resultaatgericht en in staat kwaliteit te waarborgen. Onze kracht is samenspel, dus je houdt van teamwork. 
Heb je een relevante WO-master afgerond óf een HBO/WO-bachelor diploma met minimaal 2 jaar relevante werkervaring, dan is dat een dikke pré. 

Het is fijn als je ervaring hebt met Javascript frameworks zoals: Polymer, Redux, React of Angular; back-end programmeertalen zoals Go of Node.js; Kubernetes en microservices. Heb je goede aantoonbare werkervaring in PHP, Python of een andere programmeertaal maar zou jij het leuk vinden om over te gaan naar Golang? Ook dan komen wij graag met je in contact.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Toffe werkplek
Wij bieden jou een toffe werkplek midden in het centrum van Rotterdam, met prachtige glazen vergaderruimtes, standing desks, verse koffie en zuurstofspuwende planten. Je komt te werken in een grote open ruimte waar je samen met collega's de mogelijkheid hebt om veel te overleggen, gezellig bij elkaar te zitten of juist afzonderlijk in alle stilte. In het midden is een lunchruimte / bar waar je samen met je projectteam op een informele wijze een meeting kan houden of een koel drankje pakt.

Dit krijg je. 
Om te beginnen: een marktconform salaris, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, 4% pensioentoeslag, reiskostenvergoeding én de mogelijkheid om deel te nemen aan ons werknemersparticipatieplan. Daarnaast krijg je een Macbook Pro voor de uitvoering van je werkzaamheden, een persoonlijk ontwikkelbudget en hebben we iedere werkdag een gezamenlijke lunch met het team en organiseren wij toffe teamuitjes, borrels en een jaarlijkse wintersport.

Klinkt deze vacature van full stack developer bij Weave als jouw ideale werkplek? Solliciteer dan snel 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Weave ontwikkelt innovatieve technologie, waarmee opdrachtgevers impact maken in hun vakgebied. We zijn een energiek team van developers en designers. Een nieuwe generatie software­ontwikkelaars die bewijst dat je met een rebelse spirit écht verschil kan maken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Software Developer in Rotterdam