Software Engineer - Rotterdam

Rotterdam

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant in de regio Zuid-Holland ben ik opzoek naar een Engineer die bekend is met PCB Design & C programmeren.

Het betreft een leuke dynamische organisatie waar ze bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe lijn producten. Het ontwikkelenteam (R&D) bestaat uit ongeveer 15 man waarbij ze een specialist zoeken voor PCB Design en dan in combinatie met hoogfrequent.

Skills:

  • Goede beheersing Nederlandse & Engelse taal;

  • Ervaren in C;

  • Ervaren met Hoog Frequent;

  • Ervaren PCB Designer (meerdere tools);

  • Per 1 juni beschikbaar (remote indien Corona aanhoud);

  • 40 uur per week voor 6 maanden.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer dan door je cv en vakantieplannen door te mailen naar [email protected] en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Rotterdam