C#/.NET developer bij een automatiseringsbedrijf in Limburg - Roggel

Roggel

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Nagenoeg alle producten die jij zult leveren met je collega's zijn maatwerk. Hiervoor gebruik je de de nieuwste technieken en methoden binnen Microsoft. Je zult komen te werken in een agile werkomgeving en dus iedere dag met de teams een meeting doen om te kijken waar ze staan.

Wat ze bij dit bedrijf vooral belangrijk vinden is logisch na kunnen denken en de motivatie hebben om écht iets moois te maken voor de klant. Of het nou gaat om oplossingen voor webapplicaties, winforms applicaties of een combinatie, je krijgt hier echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

lees meer

Functie-eisen

Dit bedrijf is op zoek naar zowel medior als senior developers. De rol en verantwoordelijkheid die je zal aannemen binnen dit bedrijf zal dan ook afhankelijk zijn van jouw ervaring en ambitie. Het belangrijkste is dat je beschikt over een nuchter verstand, woonachtig bent in Limburg of omgeving en de motivatie hebt om het beste uit jezelf te halen. Verder vragen zij:

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica;  
 • Minimaal 2 jaar ervaring met C#.NET;  
 • Ervaring met Azure, ASP.NET Core, MVC of Winforms is een pré; 
 • Je bent proactief en toont initiatief; 
 • Je bent doelgericht; 
 • Een sociale werkhouding.  

lees meer

Overige info

Naast werken binnen een enthousiast team bij een snelgroeiend bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om het beste uit jezelf te halen biedt dit bedrijf je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Zo bieden ze je:

 • Een marktconform salaris;
 • Een bonusregeling;
 • 24 vakantiedagen;
 • Een studiebudget;
 • Flexibele werktijden;
 • Een jaarcontract.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiend automatiseringsbedrijf dat maatwerkoplossingen voor klanten in uiteenlopende branches ontwikkelt. Samen met jouw collega’s zul je werken voor toonaangevende bedrijven in zowel binnen- en buitenland. Veel grote klanten komen uit de agricultuur. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf als Campina. Bijna 90% van de grote telers zit in bij dit bedrijf in het klantenbestand. Voor de telers hebben zij bijvoorbeeld een product ontwikkeld dat de urenregistratie bijhoudt. 

Verder hebben ze ook grote klanten uit de staalproductie en transport. Hiervoor ontwikkelt jouw toekomstige werkgever een portal dat de transport gaat aansturen en inzicht moet geven in hun voorraden. Gedurende het hele proces staan de behoeftes van de klant centraal en ze willen als team de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. 

Het team bestaat uit een mix van jonge enthousiaste developers en een paar doorgewinterde ervaren developers. Zij komen allemaal uit de regio Limburg en vinden plezier in het werk belangrijk. Verder zijn ze trots op de projecten waar ze aan werken. Vanuit de directie wordt er twee keer per jaar wat leuks georganiseerd. Denk aan een barbecue of bedrijfsfeestje met een sportieve activiteit gevolgd door eten en drinken. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# .NET Developer in Roggel Bekijk alle soortgelijke vacatures