Functioneel beheerder - Roermond

Roermond

BsGW
 • BsGW
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 34 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De functie
Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen eindgebruikers, het interne ICT-team en onze externe ICT-partners. Hiermee wordt een breed en afwisselend pakket aan werkzaamheden geboden dat varieert van het bewaken van de continuïteit van de informatievoorziening, het toetsen en testen van nieuwe of gewijzigde systemen tot het voorbeiden van transities.
Op een klantgerichte manier ondersteun je bij het oplossen van complexe problemen en zorg je ervoor om samen met je collega's en externe ICT-partners het beste uit onze systemen te halen.

Hoe ziet team eruit
De afdeling Informatisering, Processturing en Automatisering (IPA) bestaat uit 12 personen en is één van de twee stafafdelingen binnen BsGW. Aan het hoofd van de afdeling van de afdeling staat het afdelingshoofd IPA. De afdeling houdt zich bezig met beleid en sturing (strategisch), projecten, processen en contracten (tactisch) en automatisering (operationeel). Het primaire doel van IPA is ervoor om andere afdelingen het werken op de meest efficiënte manier mogelijk te maken.

Wat ga je doen
 • Je analyseert processen, informatiestromen en ondersteunende systemen binnen de organisatie en maakt voorstellen ter verbetering;
 • Als functioneel beheerder werk je nauw samen met de organisatie adviseurs en leveranciers;
 • Je hebt mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent klantgericht in denken en handelen;
 • Je ondersteunt gebruikers en informatiesystemen vanuit de tweede lijn, analyseert problemen, ontwikkelt oplossingen en test nieuwe of gewijzigde programma's;
 • Je neemt deel aan verbeterprojecten ter verbetering van de informatievoorziening.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
Naast de kerncompetenties (integer, analytisch, vraag- en resultaatgericht) zijn we op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en stressbestendige collega. Kennis van de (lokale) overheid en anslagoplegging is een pré. Hiernaast heb je affiniteit met de werkprocessen en ICT-applicaties ter ondersteuning van onze gebruikers.

Heb jij een hbo-diploma of zak of een mbo-niveau 4 (ICT-beheer) en ambities om je door te ontwikkelen? Ben jij een echte teamplayer en haal je er voldoening uit om je collega's dagelijks te ondersteunen op ICT-gebied? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.966 - € 4.024 p/m
Aantal uur per week 34 - 40 uur
36 uur
Overige info Wij bieden:
 • Een dynamische werkomgeving waarbinnen je in teamverband kunt werken, maar ook je eigen verantwoordelijkheid hebt;
 • Een aanstelling voor gemiddeld 36 uur per week;
 • Een salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring met een maximum van 4.024,- per maand op fulltime basis (schaal 9 sector waterschappen);
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 21% (inclusief vakantiegeld) in te zetten voor verschillende doelen, waaronder het kopen van verlof;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Vooralsnog een tijdelijk contract van één jaar. Een vaste aanstelling daarna behoort bij goed functioneren tot de mogelijkheden.
Reageren op deze vacature:
Stuur jouw sollicitatie (inclusief een motivatie) voor deze functie per email aan

Zullen we zakendoen en word jij onze nieuwe collega? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan via email contact op met Luc de Pauw, hoofd van de afdeling IPA:

lees meer

Bedrijfsomschrijving BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen is een zelfstandig samenwerkingsverband voor heffing en inning van gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen en voor uitvoering van de wet WOZ. BsGW verzorgt deze taken voor dertig Limburgse gemeenten en het Waterschap Limburg.

BsGW is gevestigd in Roermond.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!