+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
2 dagen geleden geplaatst • 73x bekeken

Junior Java Developer | Cloud Domotica Maatwerk! Rijswijk (ZH) • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 404 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 3.000 p/m
  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior
  • Bonusregeling
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Je ontwerpt, ontwikkelt en test complexe Java software oplossingen in deze functie, samen met andere collega's. Je werkt hier in een echte Bèta organisatie en de manier van werken is Agile ingericht. Teamplayer zijn is vereist, maar zelfstandig te werk gaan wordt ook van je gevraagd in deze brede Software Developer functie. De software waar je mee aan de slag gaat is gericht op telefonische diensten (cloud). Je kunt bijvoorbeeld denken aan een medisch telefonische applicatie waardoor doktoren makkelijk kunnen schakelen met hun collega's of met de patiënt. Er worden geen standaard applicaties geleverd, je doet hier complexe maatwerk trajecten! Creativiteit en oplossingsgerichtheid wordt dus ook zeker in jou gezocht. Een nieuw toepassingsgebied is domotica binnen allerlei organisaties, en niet alleen maar de zorgsector.

Je komt terecht binnen een professioneel maar lekker informeel team en een platte organisatiestructuur. Je hebt je eigen werkplek en je hebt keuze in apparatuur en software. Alles om jou je lekker op je plek te doen laten voelen! Ook als je af en toe / gestructureerd thuis zou willen werken.

Het betreft een fullstack functie met een focus op voornamelijk Java back-end. Verdere technieken die gebruikt worden bespreken wij graag met je in een persoonlijk gesprek!Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau;
- Je kunt goed overweg met Java en Spring(boot)
- Je vindt het leuk om te verdiepen in Cloud AWS en bijvoorbeeld technieken als Docker;
- Je hebt tot 3 jaar werkervaring als Software Engineer, meer ervaring is bespreekbaar;
- Je bent echt een teamplayer en je houdt van samenwerken;
- Je hebt bij voorkeur een Bèta achtergrond;
- Je vindt het leuk om afwisselend bezig te zijn als Software Engineer en een focus te leggen op Maatwerk;
- Je vindt het leuk om na te denken over unieke toepassingen binnen allerlei markten en branches;
- Je vindt het interessant om ook met Domotica bezig te zijn.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed voor jou als Java Software Developer. Het bedrijf is financieel zeer gezond en heeft grote ambities. Ze schromen dan ook niet om bovengemiddelde salarissen te bieden om goede developers aan te trekken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan €3000,- bruto per maand plus bonusregeling (afhankelijk van factoren), veel vrijheid, keuze uit type laptop, goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en thuiswerken.

Interesse in deze uitdagende Java development vacature? Dan ontvang ik graag je sollicitatie inclusief CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen via 06 - 25 26 94 23.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

State of the art technische innovaties, daar mag je bij deze werkgever mee aan de slag als Junior Java Software Developer! Wij zijn recentelijk bij deze werkgever langs geweest en er wordt op de vestiging te Rijswijk gezocht naar een ambitieuze en slimme Junior Java Software Ontwikkelaar. Het bedrijf richt zich op met name Telefonie oplossingen, zodat je als werkgever niet vastzit aan één telecom-aanbieder of aan één ICT-dienstverlener. Dit resulteert in meer keuzevrijheid en dus ook een strategischer inkoop voor een werkgever en vanzelfsprekend flexibiliteit en een verbeterde kwaliteit.

Concreet moet je bijvoorbeeld denken aan oplossingen binnen zorginstellingen. Communicatie tussen cliënt en organisatie wordt efficiënter en makkelijker en de kwaliteit van dienstverlening gaat omhoog. Je bent dus niet alleen op technische vlak nuttig bezig, maar je draagt ook echt iets bij aan de samenleving. De kans is groot dat je wel eens te maken hebt gekregen met software van deze organisatie wanneer je in een ziekenhuis bent geweest.

Het bedrijf opereert in zowel binnen- als buitenland en kent nu ongeveer 50 medewerkers. Tegenwoordig zijn ze volledig gericht op de Cloud en ze zijn marktleider op hun vakgebied! ICT staat hier echt centraal.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in