Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
10 dagen geleden geplaatst • 252x bekeken

Functioneel Beheerder Rijswijk (ZH) • CBR

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CBR

> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.406 - € 4.497 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Het CBR is voor de locatie Rijswijk op zoek naar een fulltime Functioneel Beheerder die de organisatie verder helpt haar ambities waar te maken.

Bedrijfsinformatie
De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.

In deze functie
In deze functie ben jij de spil tussen business en IT wat betreft de gebruikte applicaties. Je bewaakt, borgt en beheert, de functionaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en performance van de informatievoorziening ten behoeve van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Je stelt richtlijnen, documentatie en procedures op voor (en ondersteunt in) het gebruik en beheer van applicaties. Je ondersteunt de gebruikers en draagt je kennis, vaardigheden en informatie over toepassingsmogelijkheden graag over. Je zet je tanden in kwaliteitsbewaking, de werking van de applicaties in relatie tot de processen en de naleving van procedures. Je hebt dermate goed contact met de business dat je het proces en de behoeftes kent; met deze kennis kun je vervolgens nieuwe programma's en/of modules optimaal testen/beoordelen en ondersteunen in het beschrijven van de (nieuwe) business wensen. Gebruikers in het proces denken meteen aan jou wanneer er ondersteuning nodig is en jij stelt ze niet teleur: je pakt vragen op, lost problemen op, signaleert pro-actief verbeteringen en zorgt dat iedereen zijn werk kan (blijven) doen zonder systeem-afleidingen.

Functie-eisen

 • Een HBO–opleiding (afgerond of nog volgend) met een relevante richting zoals (bedrijfskundige) informatica, Business & IT Management etc.;
 • aanvullende cursus(sen) op het terrein van Functioneel Beheer;
 • kennis van BiSL en ITIL;
 • kennis van Prince 2 en vooral Scrum/Agile is een pré;
 • kennis van analysemethode- en technieken is een pré.
Je staat stevig in je schoenen, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien ben je initiatiefrijk en beschik je over een klantgerichte instelling en een analytisch vermogen. Een constructief kritische kijk op zaken gaat je ook zeker helpen, net als het op verschillende niveaus kunnen schakelen en het vermogen om in oplossingen te denken en niet in problemen.

Er wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Aanbod

Een uitdagende functie waarin samenwerken, leren en presteren hand-in-hand gaan. Daarnaast een professionele en collegiale werkomgeving. Het aanvangssalaris is minimaal € 3.406,13 met een uitloop tot € 4.497,28 bruto per maand, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een werkweek van 37,5 uur en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebroef via de solliciteer button op onze website:

Om wederzijdse teleurstellingen te voorkomen, vragen wij alleen te reageren indien je aan alle functie eisen voldoet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

40 uur
37,5 uur (fulltime); 4 dagen is bespreekbaar
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Gerelateerde functies in Rijswijk (ZH)


Functioneel Beheerder vacatures omgeving Rijswijk (ZH)

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in