Weer aan de slag als Servicedeskmedewerker BOOST-IT - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

PEAK-IT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving BOOST-IT biedt jou de kans om opnieuw jouw intrede te maken op de IT-arbeidsmarkt! Je haalt drie relevante certificeringen, namelijk CMI, ITILv4 en MS900 – volledig op onze kosten. In een tijdsbestek van drie weken, zal je gratis begeleid worden om de certificeringen te behalen, krijg je een training op onze eigen Servicedesk en volg je ook een sollicitatietraining om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Verder word je meegenomen in verschillende casussen t.a.v. technische kennis en stressbestendigheid.
Ook zullen wij jou ten tijde van de BOOST-IT actief voorstellen bij onze klanten, waardoor je al gauw intakegesprekken ingepland zal krijgen!
Hoe ziet de BOOST-IT Academy eruit?
In een tijdsbestek van drie weken zal je gratis begeleid worden om je cursus te volgen en je certificeringen te behalen. Verder word je ook getraind voor toekomstige intakegesprekken, meegenomen in verschillende casussen en krijg je ook verscheidene servicedesktrainingen zodat je nog meer kans maakt op de baan die jij wil! Maar naar wie zoeken wij?

Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring in de IT, maar door omstandigheden ben je tot maximaal twee jaar niet werkzaam geweest.
Je hebt onder andere ervaring met TOPdesk, ServiceNow, Active Directory, Windows 10, Office 365.

Profiel van cursist:

Eerdere werkervaring in de IT, maar door omstandigheden tot maximaal twee jaar niet werkzaam geweest in de IT.
Minimaal MBO-3 Niveau.

Een hoop professionals gingen jou voor. Uit het succes van BOOST-IT zijn al 88% van de BOOST-IT professionals inmiddels weer actief op de arbeidsmarkt en in dienst bij PEAK-IT.
Wat betekent dit voor jou?

Kosteloos drie relevante certificaten voor op je CV; CMI, ITILv4 & MS900!
Fantastische ervaring voor in je rugzak;
Actief salesteam dat voor de intakes bij de klanten zorgt!
Kans op een leuke opdracht bij PEAK-IT.

Hoe maken wij van jouw carrière onze prioriteit?
Bij PEAK-IT staat de IT-professional centraal. Your career is our priority. Skills kun je aanleren, maar wie je bent is voor ons nog belangrijker. Wij kijken daarom verder dan jouw vaardigheden en baseren onze keuze ook op jouw persoonlijkheid.
Dus wat moet je doen?
Solliciteer op de rol, wij zullen binnen een week contact met jou opnemen! Graag tot snel en wie weet start jij 28 oktober bij BOOST-IT!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen' altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte "Your career is our priority". Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures