Cloud Big Data Engineer met complexe Data oplossingen - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

- Ontwikkelen van Big Data oplossingen voor gerenommeerde multinationals in Nederland met ontwikkelingen als Azure HDInsights, Hortonworks, Hadoop, Spark, data lakes, ETL en datawarehousing;
- Pipelines bouwen en infrastructuur maken om de Big Data oplossingen te kunnen bieden;
- Ontwikkelen van ETL processen, beheren van gegevens en analyseren van datasets;
- Onderhouden, verbeteren, opschonen en manipuleren van data vanuit verschillende databases;
- Werken met grootschalige datawarehousing;
- Samenwerken met data scientists en analisten voor het verzamelen van requirements en deze vertalen naar oplossingen binnen jouw vakgebied;
- Pré; jouw technische kennis overdragen aan het team van junior Data Engineers.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op WO niveau gericht op Science, Intelligence, Informatica, Economics, Engineering of soortgelijke;
- Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als Data Engineer of BigData Developer, maar junioren zijn ook van harte welkom;
- Ervaring met Cloud oplossingen, zoals Azure (HDInsights) en Apache Hadoop (Hortonworks);
- Grote passie voor Big Data en gedreven om te werken met collega's die net zo'n grote passie hebben voor data als jij;
- Sterke analytische vaardigheden;
- Je hebt passie voor Data en wilt je er in vastbijten en bent ontzettend creatief;
- Je hebt kennis van Python, Hadoop, Spark, R, SQL, MS Excel, en andere scripting languages;
- Je bent sociaal, enigszins commercieel en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Je bent communicatief erg sterk!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, bonusregeling, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en ook een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Een werkgever met leuke collega's, een leuke werkomgeving en prachtige producten.

Hier werken betekent een mooi CV opbouwen.

Interesse? Neem dan contact op met Farid van Mastbergen via mail op: [email protected]! Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als Cloud Data Engineer kom je te werken bij een internationale organisatie in Rijswijk die zich richt op procesoptimalisaties door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en bij een groot aantal aansprekende klanten. 

Samen met twee junior Data Engineers en een Team Lead ga je aan de slag met het ontwikkelen van innovatieve Big Data platformen voor advanced analytics. In samenspraak met Data Scientists en Data analisten breng je requirements in kaart, waarna je passende oplossingen ontwikkeld. Dit kunnen zowel interne- als externe oplossingen zijn. Deze externe oplossingen zijn veelal (langlopende) projecten bij grote multinationals en andere gerenommeerde organisaties in Nederland, de standplaats is echter regio Den Haag.

Als Data Engineer ben je binnen deze functie verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende en innovatieve vraagstukken omtrent (Big) data. Hiervoor ga je aan de slag met ontwikkelingen als Azure HDInsights, Hortonworks, Hadoop, Spark, data lakes, ETL en datawarehousing. Je krijgt alle ruimte om andere technieken en/of methodieken te gebruiken, te leren en te verkennen! Ook krijg je alle verantwoordelijkheid en ruimte om data vraagstukken aan te vliegen op de manier die jij voor ogen hebt. Gezien je al een aantal jaar over deze technische kennis en ervaring beschikt, ben je gedreven om je technische kennis over te dragen aan de andere twee Data Engineers in het team. 

Daarnaast ga je ook aan de slag met het maken van Pipelines en infrastructuur waardoor er daarna door je Data Science collega's weer verder op gebouwd kan worden!

Uiteraard biedt deze organisatie je diverse gave extra's om het werk nóg leuker te maken. Zo ga je samen met je team één keer per jaar naar een kantoor in het buitenland om je collega's te ontmoeten en kennis over te dragen. Jouw collega's zijn stuk voor stuk enorm gedreven, hebben een passie voor data en willen het beste halen uit henzelf en de organisatie. Daarnaast is het een gezellig en informeel team waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Kortom; wil jij als Data Engineer aan de slag op het allerhoogste niveau op het gebied van Big Data vraagstukken? Of wil je graag meer weten over je werkzaamheden en de organisatie?

Heb jij als ervaren Data Engineer gewerkt met technieken als Azure HDInsights, Hadoop en Hortonworks en wil jij aan de slag met uitdagende en innovatieve Big Data projecten voor multinationals en andere gerenommeerde organisaties in Nederland? Spreekt het jou daarnaast aan om te gaan werken bij de nummer 1 organisatie in Nederland op data gebied en dat in regio Den Haag? Lees dan snel verder!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!