30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
20 dagen geleden geplaatst • 22x bekeken

Full-Stack .NET Developer | €3500 - €5500 bruto per maand Ridderkerk • QUOOKER

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

 • € 3.500 - € 5.500 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Engels (taal)

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

In de rol van Full-Stack .NET Developer ben je een gesprekspartner voor interne collega’s. We leveren namelijk maatwerk voor alle collega's in de hele organisatie. Je zet hen aan het denken over hun daadwerkelijke IT-behoefte. Soms vertaalt het zich in een organisatiebehoefte. Als Full-Stack .NET Developer adviseer je in elk geval hoe we ontwikkelingen, tests en deployment kunnen automatiseren. Jouw bijdrage wordt zichtbaar in de Productie en Logistiek en je voelt het, als collega's je bedanken omdat jij ervoor hebt gezorgd dat hun dagelijkse taken eenvoudiger of leuker zijn geworden. 

Je werkt samen met collega’s om verbetervoorstellen te vertalen naar technische oplossingen. Je vindt het een uitdaging om continu mee te (blijven) denken met het project.  Je zult zelf nieuwe software schrijven en implementeren en de eindgebruikers begeleid je in het gebruik. En natuurlijk let je erop dat de oplossingen zorgvuldig worden gedocumenteerd. Je hebt alle vrijheid en bent continu in the lead om de rol vorm te geven. 

Waar kom je te werken?

ij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan ontwikkeling. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, vooruitgang opzoekt en iets wilt bereiken. Bij ons word je de beste versie van jezelf. Jij maakt Quooker.

Elke medewerker draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. We doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel.

Wat wij vragen?
 • Jij hebt ervaring met C#, MVC, Blazor, Power Apps, .NET Core, SCL Server en Azure.
 • Jij hebt eerder gewerkt met Web Applicaties, API's, Windows services/ Worker services in Visual Studio 2019/2022.
 • Jij hebt kennis van SSIS, SSAS en Qlik Sence
 • Je bent analytisch sterk en dat helpt om de IT-behoefte van je collega’s in kaart te brengen.
 • Je voelt je op je gemak in een werkomgeving waarin je continu wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te verkennen en in te slaan.
 • Je beheerst de Nederlandse (minimaal taalniveau B) en Engelse taal in woord en geschrift.
Wat wij bieden?

Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uitspreken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching. Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en 1 dag thuis. Werken met een duurzaam product en het recyclen oude producten. Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant. Borrels, uitjes en feesten. Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25, - per maand. 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.

Bedrijfsomschrijving

Met veel passie werken we aan een gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend en bruisend water voorzien. Kom ook werken bij Quooker
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in