Functioneel Applicatiebeheerder - Ridderkerk

Ridderkerk

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan snel verder en kijk of dit iets voor jou is!

Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Ridderkerk zijn wij opzoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder die enige kennis van Solarwinds bezit.

Welke taken er tot haar of zijn rol behoren is als volgt;

 • In deze rol zorg jij ervoor dat de werking van de applicaties optimaal blijft. Hiervoor houd je je bezig met het oplossen van problemen, het doorvoeren van wijzigingen, het inrichten van applicaties én je brengt advies uit ter verbetering hiervan. Hierbij houd je rekening met bedrijfsprocessen, functionaliteit, beschikbaarheid, informatiebeveiliging en betrouwbaarheid.
 • Je stelt samen met de business user stories op, beheer je de backlog en zorg je voor de realisatie van user stories. Je managet verwachtingen, zowel naar de klant als naar collega’s, door helder te communiceren over de voortgang. Je monitort, luistert en bent altijd op zoek naar optimalisatie.
 • Je bespreekt wijzigingsvoorstellen en geeft advies omtrent benodigde of gewenste aanpassingen. Ook houd je je bezig met het automatiseren van taken en activiteiten. Het beheer van intelligente koppelingen naar interne- en externe applicaties behoort ook tot deze functie. Je voelt, denkt en doet en zorgt daarmee voor de continuïteit van de geleverde oplossingen.

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is als dienstverlener in de ICT gespecialiseerd in infrastructurele consultancy, te denken aan cloud oplossingen, eigen datacenters, networking en security. Met innovatieve software oplossingen realiseert men gebruiksvriendelijke, slimme en veilige werkplekken, zodat mensen optimaal kunnen presteren. Jouw nieuwe werkgever onderscheidt zich, door écht dicht bij de klant en gebruiker te staan. Een werkgever, voor wie mensen belangrijker zijn dan technologie. Een organisatie die menselijke interactie en persoonlijke groei centraal stelt!


Salarisindicatie
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring; houd rekening met een bruto maandsalaris tussen € 3.000 en € 4.000;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Goede opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Mooie arbeidsvoorwaarden!

Functie eisen
 • In bezit van een ICT diploma op HBO of MBO (4) niveau;
 • Affiniteit met ITIL, ITSM, ERP en CRM software;
 • Ervaring met Solarwinds;
 • In staat functionele wensen te vertalen naar techniek;
 • Enige kennis van programmeren.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-applicatiebeheer

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Contactpersoon I. Koning Perez
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!