Geo Data Engineer - Ridderkerk

Ridderkerk

Waterschap Hollandse Delta
 • Waterschap Hollandse Delta
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Weet jij de Geo databases van WSHD te beheren en te onderhouden zodat deze data beschikbaar is voor de collega’s en inwoners van ons werkgebied?

Waterschap Hollandse Delta heeft voor haar locatie in Ridderkerk een vacature voor een

Geo Data Engineer

Wat ga je doen als Geo Data Engineer?
Als Geo Data Engineer creëer en ontsluit je nieuwe datastromen tussen de verschillende IT-systemen. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, beheren, monitoren en onderhouden van de databases waarin we geografische gegevens opslaan. Waar nodig faseer je de database gecontroleerd uit en adviseer je waar we mogelijk een efficiëntie slag kunnen maken.

Daarnaast beheer je ook verschillende relateerde applicaties en koppelvlakken.
Je geeft gebruikersondersteuning en technische ondersteuning op diverse ESRI-producten, Workflow Manager, Datareviewer, FME Desktop en Server.
Het beheer van de FME Server inclusief de bestaande workspace is een belangrijk onderdeel van de functie als ook het beheer van Neuron Integratie Platform.

Over het team
Als Geo Data engineer maak je deel uit van ons Applicatie en data integratie team welke valt onder Team Datamanagement. Met een groepje enthousiaste collega’s draag je zorg voor de beschikbaarheid van de juiste data. In het Team Datamanagement werk je veel samen met ons GeoData beheerteam en GeoAnalytics team. Het team valt onder de afdeling Informatisering en Automatisering en daarbinnen zul je ook veel contact hebben met het team IT. Als afdeling staan we opgesteld om de digitale transformatie van het waterschap te faciliteren met vindbare, betrouwbare en inzichtelijke data. Als Geo Data Engineer speel je hierin een sleutelrol.

lees meer

Functie-eisen Er wordt van je verwacht dat je proactief en assertief handelt. Als er zaken niet goed werken, dan dienen deze spoedig te worden opgelost. Dit vergt inzicht en doorzettingsvermogen in het bepalen van het probleem om zo de oorzaak te kunnen achterhalen en te kunnen oplossen. Samenwerken is hierin voor jou vanzelfsprekend.
 • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau, in een IT richting;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Je bent sterk in ETL en SQL, FME en FME Server;
 • Je hebt ervaring met Oracle en MS SQL Server.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk, maar ook:
 • Een salaris tussen € 3306,- en € 4550,- bruto per maand. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring.
 • Om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten zoals verlof.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 6.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Hier ga je werken
Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast?
Ben jij dé Geo Data Engineer die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Data Engineer, IT, ICT Engineer, Applicatiebeheer, Overheid, Waterschap

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!