Software Developer - Ridderkerk

Ridderkerk

Liquit
 • Liquit
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vanuit Ridderkerk wordt hard gewerkt aan het innovatieve platform Liquit. Liquit is in 2015 opgericht en heeft nu wereldwijd al honderdduizenden tevreden gebruikers. Het klantbestand, zowel in binnen- als buitenland, blijft groeien. Om die reden is het development team per direct op zoek naar versterking. Wij zoeken een ambitieuze developer die de kans aangrijpt om en mee te bouwen aan de ontwikkeling van dit innovatieve platform met grote potentie.
Liquit is een moderne, digitale werkplek die medewerkers via ‘slimme iconen' toegang geeft tot alle benodigde applicaties en informatie van de organisatie waar zij werken. Anderzijds is het platform een krachtige oplossing voor werkruimtebeheer waarmee de IT-afdeling alle applicaties veilig vanuit een centraal punt kan distribueren en beheren. Binnen dit team krijg je al snel verantwoordelijkheden, zoals;
 • Mee ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in C#;
 • Onderhouden en pro actief optimaliseren van het platform;
 • Testen van gecreëerde functionaliteiten;
 • Ondersteunen van de supportafdeling bij complexe incidenten.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar de vakidioot die zich volledig gaat vastbijten in het platform. Je bent nieuwsgierig en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Uiteraard krijg je hier alle ruimte voor bij Liquit, regelmatig volgt het team congressen en trainingen in binnen- en buitenland. Kan jij niet wachten om mee te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Daarnaast heb jij;
 • Enkele jaren ontwikkelervaring Windows, C# (ervaring met .NET 5/Core is een pré);
 • Ervaring met MS-SQL en REST API's ;
 • Ervaring met Visual Studio;
 • Ervaring met SCRUM / Agile werken is een pré;
 • Kennis van Linux is een pré.
AanbodLiquit is een jonge, zeer ambitieuze organisatie. Jij komt te werken in een team met professionals met uitgebreide ervaring in de branche. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kennis te maken met de nieuwste technieken wereldwijd. Bij Liquit gaat hard werken samen met het ondernemen van leuke activiteiten. Van een boottochtje in de buurt van Ridderkerk tot een congresbezoek in Amerika. Naast een fijne werkplek ontvang je goede primaire en secundaire voorwaarden. Hierbij horen onder andere een telefoon en laptop en een goede pensioenregeling. De organisatie denkt mee, en je bent flexibel in het indelen van je werkplek en werktijden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen telefoonnummer 013 303 4117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen. Hupp ondersteunt Liquit bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Liquit is een jong bedrijf maar verschillende teamleden hebben al meer dan 20 jaar ervaring. De organisatie heeft wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers en werkt samen met technologieleiders zoals Microsoft, VMware, Citrix en anderen. in 2018 ontvingen ze de prestigieuze Gartner Cool Vendor award.
Verbetering en groei staan voorop, zowel op technologisch als persoonlijk vlak. De organisatie wil niet alleen het platform naar een hoger niveau te tillen, maar ook elkaar en dat werpt zijn vruchten af. Bij Liquit gaan plezier en succes hand in hand!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# .NET Developer in Ridderkerk Bekijk alle soortgelijke vacatures