Fullstack PHP Developer voor Fullservice Bureau - Rhoon

Rhoon

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een Fullstack PHP Developer die de internetafdeling met enthousiasme wil komen versterken. Hier wordt dagelijks gewerkt aan het ontwerpen en programmeren van websites, webshops digitale mailings en andere online applicaties, publicaties, SEO en online marketing. Deze online projecten lopen uiteen en je bent betrokken bij het hele proces, ook het eindresultaat en de waardering voor jouw werk! 

De technische stack is breed en er wordt veel gewerkt met Wordpress. De nadruk ligt binnen jouw functie op de backend maar van wat standaard frontend werk mogen jouw nekharen niet overeind gaan staan. Dit wordt namelijk gebruikt voor het onderhoudt van de projecten. Heb jij ervaring met Frontend skills als HTML5, CSS en Javascript? Ben je daarnaast bekend met de basis skills in backend (PHP, MySQL, MVC)? Dan zijn we op zoek naar jou! Je gaat de wens van de klant vertalen naar een tof eindresultaat, met behulp van een professioneel team van ambitieuze collega's. Een goed gevoel voor vormgeving is daarbij mooi meegenomen.

Lijkt het jou leuk om met klanten en collega's te sparren over projecten met betrekking tot communicatie, design en webdevelopment? Lijkt het je leuk om zowel met de front- als de backend bezig te zijn en heb jij gevoel voor vormgeving? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • Aantoonbare ervaring met HTML5, CSS, Javascript;
 • Ervaring met PHP, MySQL, MVC;
 • Ervaring met Wordpress en responsive frameworks;
 • Creatieve kijk op online mediadesign en het technisch vertalen van klantwensen;
 • Kennis met applicatie development in Android, iOS is een pre;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent klant vriendelijk en communicatief vaardig en een echte teamplayer;
 • Je bent enthousiast, leergierig en energiek!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris op basis  van kennis en ervaring;
 • Uitstekende pensioensregeling;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • Ruimte voor eigen initiatief;
 • Een leuk, informeel team van enthousiaste collegas;
 • En prettige en creatieve werkomgeving.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar voor je aan de slag gaat is een full-service bureau voor communicatie, reclame en mediadesign en is gevestigd in Rhoon.  Hun werk varieert van het maken van websites, webshops en portals tot het integreren van social media, (online) marketing, SEO/SEA en Google ad words. Daarnaast houden ze zich ook bezig met grafisch vormgeven van digitale media in een nieuwe of bestaande huis- of projectstijl.

Ze maken communicatie plannen en adviezen en doen zowel de vormgeving online als offline. Wat hen zo speciaal maakt is dat daarbij full-service wordt geboden. Deze organisatie houdt zich dus bezig met gehele trajecten op gebied van communicatie, design, webdevelopent, dtp en de volledige uitvoering daarvan. Zo hebben ze niet alleen developers in huis, maar ook tekstschrijvers en fotografen. Binnen het bedrijf is er een aparte afdeling gevormd die gespecialiseerd is in online producties.

Ze zorgen ervoor dat ieder creatie- of communicatieprobleem op een creatieve manier wordt opgelost. Er wordt daarbij alleen samengewerkt met organisaties die goed bij het bedrijf passen. Dit omdat ze vinden dat kwaliteit en vertrouwen een basis vormen van de langdurige relaties die zij met hun klanten hebben. Er wordt samen gewerkt met de klant, totdat het eindresultaat aan de verwachtingen doet, of deze overtreft. Je kunt denken aan projecten die uiteenlopen van systemen voor studentregistratie tot narrowcasting systemen of grootse websites.

De sfeer op kantoor is informeel, vriendelijk en sociaal. Je komt te werken in een team van harde werkers, met een hoog level collegialiteit. In de zomer wordt een leuke BBQ georganiseerd, in de winter een groots kerstfeest en op de vrijdagmiddag is er de gelegenheid om bij te kletsen onder het genot van een biertje!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!