Application Manager - Reuver

Reuver

Personato Werving en Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Application Manager bij Staco ben je verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de volledige ERP omgeving. Jij verdiept je in de bedrijfsprocessen van Staco en leert het systeem goed kennen. Jij bent degene die de vertaling maakt van de bedrijfsprocessen naar IT. Hiervoor heb jij veel contact met de key users (Inkoop, Verkoop, Werkvoorbereiding, Productie, Expeditie, Financiën) van de 6 dochterbedrijven die ook in België, Engeland, Duitsland en Polen gevestigd zijn. Het gave is dat jij in deze rol ook incidenteel de mogelijkheid krijgt om de verschillende vestigingen te bezoeken, om precies te weten wat er binnen de operatie speelt en het gesprek aan te gaan met de key users.

In deze rol staat het ERP pakket Microsoft Dynamics AX 2012 R2 centraal. Overigens gaat Staco op korte termijn migreren naar de Dynamics 365 omgeving, waar jij ook bij betrokken gaat zijn. Verder ga jij je bezig houden met:

- de verdere ontwikkeling van Power BI;
- de ontdekkingsreis van het Microsoft Power Platform en hoe dat het applicatielandschap van Staco gaat verbeteren. 

lees meer

Functie-eisen

Erg belangrijk in de rol als Application Manager bij Staco is het feit dat jij gemakkelijk kan communiceren. Je moet over relevante IT kennis beschikken en zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken. Daarnaast heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel en ben je proactief.

Verder ben jij dé Application Manager voor Staco Holding B.V. als jij:
- over HBO werk- en denkniveau beschikt;
- ervaring hebt in het werken met ERP omgevingen óf jezelf dit heel graag eigen wilt maken en al wel bekend bent met een productieomgeving;
- ervaring hebt met Microsoft Dynamics (is een pré);
- interesse in of al ervaring hebt met het Microsoft Power Platform.
- je graag wilt verdiepen in een volledige ERP applicatie (niet slechts een gedeelte);
- goed kunt communiceren in het Nederlands en Engels

Verder ben je energiek en hou je van een uitdaging. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden bij Staco zijn bovengemiddeld. Naast een uitstekend salaris, kent Staco een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Staco hanteert de CAO Metaal en Techniek. Verder vindt de organisatie het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, hier zijn dan ook ruime mogelijkheden voor.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Staco is een producent van hoogwaardige en innovatieve lichtgewicht metalen constructiepanelen voor toepassingen in onder andere vloeren en gevels. Het is een toonaangevend internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Polen. Staco is onderdeel van Roto, een betrouwbaar en financieel gezond Nederlands familiebedrijf. Dit betekent ook dat Staco deel uitmaakt van een sterk netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in staal en staalbewerking, roostertechnologie, oppervlaktebehandeling en strekmetaal.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!