Werkplekbeheerder / Support Engineer, in-house - Oudenbosch

Oudenbosch

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie Omschrijving

Als Werkplekbeheerder / Support Engineer ga je aan de slag voor een leerwerkbedrijf die vanuit een hechte samenwerking met de overheid mensen kansen voor een (nieuwe) kans in het werkveld. In een interne rol ga je op ICT vlak je interne collega's volledig ondersteunen, zodat alles op rolletjes loopt op ICT-gebied.

Hoe zien je werkzaamheden eruit als Werkplekbeheerder / Support Engineer?

 • Je biedt directe ondersteuning aan collega's omtrent allerlei ICT-gerelateerde vraagstukken. Dit doe je zowel telefonisch als op locatie bij de vestigingen (allemaal dichtbij elkaar gevestigd). Als je het remote werkzaamheden verricht kun je bijvoorbeeld het scherm van de gebruiker overnemen om tot een snelle en efficiënte oplossing te komen.
 • Je rolt laptops en desktops uit met Intune. Daarbij geef je de eindgebruiker uitleg over de werking van de systemen, waarin je ook nazorg biedt om te kijken of het gebruik naar wens is.
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitrollen van smartphones middels Mobile Device Management, zodat de eindgebruiker toegang heeft tot de benodigde zakelijke applicaties. Vragen met betrekking tot het (juiste) gebruik van smartphones pak je ook op.
 • Je zorgt voor kennisoverdracht van veelgebruikte en belangrijke programma's, zoals Microsoft Teams, OneDrive en Sharepoint. Is er een belangrijke update doorgevoerd waarbij de gebruikerservaring is veranderd? Dan zorg jij voor een helder presentatie of documentatie om de gebruikers daarvan te informeren.
 • Je bent ook bezig met het patchen van werkplekken.

Al met al een waardevolle en afwisselende functie binnen een hechte maatschappelijke organisatie!


Bedrijfsprofiel

Deze organisatie heeft een groot maatschappelijk doel: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leertraject bieden om uiteindelijk de aansluiting te vinden met de arbeidsmarkt. Hierbij verzorgen ze diverse maatwerk trajecten, in samenwerking met de overheid.

Het bedrijf staat echt naast de mensen waarom het draait. Mensen die net wat meer ondersteuning of begeleiding nodig hebben dan gebruikelijk is. Je komt direct en indirect in contact met deze mensen. In jouw rol als Werkplekbeheerder / Support Engineer ondersteun je met name de interne collega's, waarbij je ervoor zorgt dat alle ICT-gerelateerde zaken zo goed mogelijk werken. Zo kunnen je collega's zich focussen op de mensen waarom het draait: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen en helpen om toe te treden of terug te keren op de arbeidsmarkt.

Het IT-team bestaat uit zo'n 10 collega's, met verschillende specialismes. Wat is kenmerkend voor het IT-team? Korte lijntjes, directe communicatie en een gezamenlijk doel: een optimale IT-omgeving creëren en behouden.


Salarisindicatie

Naast een afwisselde en waardevolle functie kun je rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een salaris tot maximaal € 3.000 per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantiegeld
 • Uiteraard een reiskostenvergoeding á € 0,19 per km
 • Een nette pensioenregeling
 • Een hecht IT-team waarmee je samenwerkt binnen een mooie maatschappelijke organisatie

Functie eisen

Enthousiast over de functie? Mooi om te horen. Herken je jezelf ook in onderstaande omschrijving? Dan zie ik een sollicitatie graag tegemoet en hebben we snel contact.

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting ICT
 • Je hebt al (enige) ervaring opgedaan in een rol als bijvoorbeeld Support Engineer, Werkplekbeheerder of Systeembeheerder
 • Je hebt kennis van Microsoft Teams, Onedrive en Sharepoint. Het is namelijk belangrijk dat je de interne gebruikers kunt leren en informeren over deze programma's.
 • Je haalt energie uit het helpen van je interne collega's, die zich in een viertal vestingen bevinden. Goed om te weten: alle vestigingen liggen bij elkaar in de buurt.

Jelling IT professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Wij bezorgen jou de leukste IT-baan! Kijk voor meer interessante vacatures op www.jelling.nl of https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!