UX/UI Specialist PetCare Branche - Oud Gastel

Oud Gastel

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een UX/UI specialist die komt te zweven tussen verschillende teams. Je fungeert als een echte spin in het web. Zo biedt je ondersteuning aan team digital waarin je geïntegreerd zal zijn en help je marketing. Het digital team bestaat uit 2 losse teams die onderverdeeld zijn in development en customer service. Het development team bestaat uit 7 man en team digital uit 3. Je zal nauw samenwerken met de product owner maar ook met de frontenders die jouw designs omzetten in code.

Als UX/UI specialist krijg je veel verantwoordelijkheid en bouw je mee aan het e-commerce platform. Er wordt daardoor van je verwacht dat je mooie maar ook zeker functionele designs kan ontwerpen. Daarbij is het van belang dat je veel onderzoek doet binnen de markt maar ook je eigen designs en de rest van het platform test door middel van wireframing, prototyping en A/B testing. Er wordt continue gekeken naar doorontwikkeling. Dit doen ze niet alleen vanaf de bedrijfskant maar ook richting jou. Ze weten namelijk hoe belangrijk zelfontwikkeling is. Naast dit speelt de organiserende rol een factor binnen deze functie, teams moeten geregeld bij elkaar worden gebracht voor het brainstormen over nieuwe en bestaande ideeën. 

Sinds 2019 zijn ze fulltime bezig met de ontwikkeling van een nieuw en herbouwd platform om zo de schaalbaarheid en flexibiliteit te vergroten. Aangezien het platform een internationaal karakter heeft en het aantal gebruikers met grote getalen groeit is dit zeer belangrijk. In ieder land is de online omgeving net weer anders ingericht daarom hebben ze het headless opgezet. Omdat de vraag binnen diverse landen verschilt is het van belang dat de architectuur op het land af wordt gestemd.  

Heb je minimaal 2 jaar relevante werk ervaring binnen UX/UI design en kun je werken met diverse designs tools? Dan is dit mogelijk de juiste stap voor jou. Naast dat kun je zelfstandig maar ook zeker in groepsverband werken. Maar eigenlijk is het vooral belangrijk dat je gemotiveerd en enthousiast bent. We zijn op zoek naar een echte meedenker die zijn of haar stem graag laat horen!  

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau met een design achtergrond; 
 • Kennis van Design tools als Adobe of Figma; 
 • Kennis van Sass, Javascript en HTML5 is een pré; 
 • Communicatief vaardig; 
 • Je hebt een feeling for nette en functioneel design; 
 • Je bent leergierig, enthousiast en goed in samenwerken! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • 25 Vakantiedagen; 
 • Een fulltime functie; 
 • Een pensioenregeling; 
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Gevarieerde werkzaamheden en een uitdagende functie; 
 • Veel ruimte voor eigen inbreng. 
 • Leuke teamuitjes, goede koffie en een tafelvoetbaltafel! 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit e-commerce bedrijf is 12 jaar geleden opgericht om een duidelijk gat in de markt op te vullen. De oprichters misten een online omgeving voor het aanschaffen van producten voor huisdieren. Deze online omgeving hebben zij ontwikkeld en inmiddels verkopen ze via 5 verschillende webshops geneesmiddelen, supplementen, voeding en andere benodigdheden voor zo ongeveer elk huisdier dat je kunt bedenken. Inmiddels doen ze niet niet alleen voor de Nederlandse, maar ook voor de Oostenrijkse, Britse, Belgische, Duitse en Franse dierenvrienden onder ons.  

Wat hen uniek maakt is voornamelijk hun enorme groeisnelheid. Al 2 jaar op rij staan ze in de top 250 groeibedrijven in Nederland en met momenteel meer dan 185 werknemers werkende op de afdelingen; Marketing, Klantenservice, IT en Fulfilment zijn ze nog lang niet uitgegroeid. Maandelijks verlaten meer dan honderdduizend pakketten het magazijn en daarmee zijn ze een van de grootste Europese spelers binnen de petvoer branche. Hun voornaamste doel op dit moment? Heel Europa veroveren! 

De sfeer op de kantoor in Oud-Gastel (aan de rand van Roosendaal) is low-profile en gezellig. Hard werken wordt gecombineerd met een flinke dosis plezier en enthousiasme. Ze hebben een groot dakterras waar in de pauze wordt gegeten (als het weer het toelaat natuurlijk)  en waar zo nu en dan een BBQ wordt georganiseerd. Aan VrijMiBo's en andere uitjes ook geen gebrek!  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!