+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterhout (NB).
26 dagen geleden geplaatst • 187x bekeken

ICT Support Specialist Oosterhout (NB) • PharmaPartners

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Krijg jij energie van klanten helpen met het oplossen van de meest ingewikkelde ICT puzzels? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als ICT support specialist? En dat in een stabiele organisatie en een hecht team. Dan is deze uitdaging bij op jouw lijf geschreven!

Dit zegt je collega Brian Saarloos (ICT support specialist) over functie: ‘'De meeste voldoening krijg ik uit het oplossen van de moeilijkste vraagstukken. Daarnaast is deze rol anders dan bij andere organisaties. Als support medewerker ben je vaak bezig met het behandelen van klachten, wij zijn bezig met het bieden van hulp. Dat zorgt voor een fijne werkrelatie!''

Samen met Brian en andere collega's ga je als ICT support specialist ben je gespecialiseerd in het oplossen van ingewikkelde vraagstukken met betrekking tot ons eigen softwaresysteem en applicaties. Je ondersteunt onze klanten (de apothekers) bij ICT vraagstukken en zorgt ervoor dat de systemen probleemloos en efficiënt werken.

Wij ontwikkelen en beheren zorgsystemen voor de geïntegreerde eerstelijns zorg. Middels onze eigen software apotheekinformatiesysteem ‘Pharmacom', kunnen we onze klanten op een optimale manier hulp bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oosterhout. De afdeling farmacie is 4 jaar geleden opgesplitst in 2 Business Units, namelijk: Farmacie individueel en Farmacie groepen (voorbeelden: Benu, Alliance en Medsen), dit team bestaat uit 8 personen. Wij zij op zoek naar jou om ons team Farmacie groepen te versterken!

Hoe kom je aan deze kennis?
De eerste maanden stellen we een opleidingstraject samen die ervoor gaat zorgen dat je de basiskennis van ons softwaresysteem en applicaties beheerst. Vanuit hier luister je mee met je collega's en leer je hoe de kennis in de praktijk wordt gebracht. Na een tijdje neem jij je eerste telefoontje op en zorg je ervoor dat het probleem van de klant wordt opgelost!

Hoe ziet de functie er verder uit?
We werken met een vast rooster waarin verschillende elementen steeds terugkomen. Zo hebben we iedere dag om 10:00 uur een teammeeting waarin we onderwerpen bespreken waar je zelf niet aan uitkomt. Via de apothekers krijg je eerstelijns vragen binnen die je gelijk kan oplossen en de tweedelijns vragen die je behandelt of doorzet. Ook zal je regelmatig een beldienst hebben, dan is het bedoeling dat je de apothekers telefonisch te hulp schiet. Een ander voorbeeld is waarmee je bezig gaat houden is kantoor automatisering.

De diepte van de functie
Het mooie aan de rol van ICT support specialist bij ons is dat je nooit uitgeleerd bent. Als je de eerstelijns vraagstukken onder de knie hebt, ga je je bezig houden met de tweedelijns vraagstukken. Na een tijdje zul je merken dat je goed bent in een bepaald onderdeel (zoals testwerk, analyses of consultancy). Wij zullen je stimuleren om jezelf hierin verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

Binnen jou rol staan de apotheken centraal. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je te allen tijde servicegericht en klantvriendelijk te werk gaat. Verder ben je analytisch. Zoals eerder gezegd is staan we als team altijd voor elkaar klaar, dat is een belangrijk element wat we ook van jou vragen! Verder staat er op je cv:
 • MBO 4 diploma (richting ICT) + technische assessment of een HBO diploma (bijvoorbeeld bedrijfskunde, Business IT & Management, Farmakunde, gezondheidszorgtechnologie);
 • Affiniteit en interesse voor ICT & zorg;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.
Aanbod
Als ICT support specialist bij ons krijg je de begeleiding en opleidingen die je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. PharmaPartners is van oorsprong een familiebedrijf en dat voel je in alles terug. Je komt terecht in een hecht team waarin we altijd voor elkaar klaar staan. Verder hebben we het volgende te bieden:
 • 26 vakantiedagen, mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (o.b.v een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheid om de balans kantoor/thuiswerken te bepalen;
 • €500,- netto persoonlijk budget te besteden aan o.a. sport gerelateerde doeleinden;
Ook beschikken we over een uitstekend secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioensregeling en variabele beloningen.

Aanbod

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via 013 303 41 17.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment helpt PharmaPartners bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

Bedrijfsomschrijving

Van oorsprong is PharmaPartners een familiebedrijf en dat merk je nog altijd aan de open cultuur. Onze organisatie is hecht en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en staan open en eerlijke collega's voor je klaar.  

We werken in hechte teams samen vanuit onze gedeelde waarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Eigenschappen die hard nodig zijn om de gezondheidszorg verder vooruit te brengen.  
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in