Support Engineer Software - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Je gaat met enthousiasme aan de slag als Support Engineer voor een partij gespecialiseerd in maatwerk software pakketten voor de financiële sector. Door jouw inbreng maak je klanten blij en samen zorg je voor de perfecte dienstverlening!

Wat ga je dan precies doen?

 • Je komt te werken in het support team, samen met 2 collega's die alle ins- en outs kennen van de software oplossingen. Met een hecht en gezellig team ga je diverse klanten ondersteunen.
 • Je analyseert problemen en wensen van klanten op het gebied van de software oplossing. Waar het kan los je het probleem direct op en waar nodig schakel je met je collega developer om zo snel mogelijk tot de oplossing te komen.
 • Je krijgt een uitgebreid inwerktraject, zodat je beslagen ten ijs komt en veel zelf kunt oplossen. Uiteraard helpen je collega's je waar dat nodig is!
 • Met jouw IT-kennis los niet alleen de problemen op voor de korte termijn, maar denk je ook mee aan structurele oplossingen. Zijn er bugs die vaker voorkomen? Dan herken je dat en ga je het samen met de developer oplossen.
 • Leuke bijkomstigheid: je bent ook adviseur voor prospects. Jij weet klanten te enthousiasmeren en informeren over de op maat gemaakte software oplossing.

Bedrijfsprofiel

Deze onderneming bestaat al meer dan 20 jaar en maakt maatwerk software oplossingen voor de financiële sector. Binnen het bedrijf werken er 10 medewerkers, bestaande uit office managers, support engineers, developers en accountmanagers.

De sfeer binnen het bedrijf is hecht en informeel. Samen tot successen en tevreden klanten komen staat hoog in het vaandel.


Salarisindicatie

What's in it for me?

 • Een salaris van maximaal € 3.000 o.b.v. fulltime, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantiegeld
 • Gunstige werktijden!
 • Uiteraard een reiskostenvergoeding
 • Diverse personeelsactiviteiten, waaronder een teamuitje naar Liverpool zodra het weer kan.

Functie eisen

Je hebt een vlotte babbel, bent service gericht en werkt graag met en voor klanten. Kenmerkt dit jou? Dan past de functie bij jou!

Welke wensen zijn er nog meer?

 • Minimaal een MBO4-opleiding afgerond, gerelateerd aan ICT
 • Enige ervaring met support en/of software
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent klantgericht en hebt affiniteit met software

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Wij bezorgen jou de leukste IT-baan! Kijk voor meer informatie op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Oosterhout (NB) Bekijk alle soortgelijke vacatures