+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
2 dagen geleden geplaatst • 55x bekeken

Azure Cloud Consultant Oisterwijk • Infield ICT

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Infield ICT

Infield ICT
11 - 50 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 29 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior
 • Auto v/d zaak
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Infield ICT in Oisterwijk (gemeente Tilburg) zoekt Azure Specialist!

Als Azure en Automation Consultant bij deze oer-Brabantse IT organisatie stap je op, in de trein om marktleider te worden in innovatieve Cloud oplossingen. Infield ICT werkt in binnen- en buitenland bij uiteenlopende (grote) klanten zoals gemeentes en ziekenhuizen. Wij zijn op zoek naar een Azure specialist met voldoende kennis en ervaring om zelfstandig klanten te bedienen. Dat begint bij het ophalen van requirements en het geven van advies. Op basis daarvan ga je aan de slag met het uitrollen van Azure landing zone. Uiteraard blijf je de landscapes van jouw klanten actief beheren, verbeteren en uitbreiden.

Op vrijdagen komt het hechte team van rond de twintig medewerkers bij elkaar in het splinternieuwe kantoor direct naast het station in Oisterwijk. Ervaringen en kennis worden uitgewisseld binnen het enthousiaste, ambitieuze team!

Functie-eisen

Jij bent slagvaardig, flexibel en pragmatisch. Dit, in combinatie met een hoog kennisniveau van alle aspecten van Azure, maakt jou de ideale kandidaat voor deze functie!

Je hebt uitgebreide kennis van alle diensten en bent enthousiast om je te blijven verdiepen in de nieuwste updates en features.
 • Aantoonbare ervaring in de Microsoft Azure cloud.
 • Bekend met termen zoals Infrastructure as Code en Azure DevOps.
 • Azure certificeringen ( minimaal AZ-104, AZ-400 is een pre)
 • Kennis van on premises oplossingen
Aanbod
Ben jij nieuwsgierig en leergierig? Dan is Infield ICT een zeer aantrekkelijke werkgever! Infield biedt een fijne werkplek tussen enthousiaste, hardwerkende collega's. De hechte en wendbare organisatie zorgt ervoor dat jij je jezelf kan blijven uitdagen en ontwikkelen. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief én uiteraard een ruim studiebudget. Zo kun je deelnemen aan trainingen en seminars in het binnen- en buitenland!

Uiteraard horen hier goede voorwaarden bij, de salarissen zijn bovengemiddeld en daarnaast ontvang je goede secundaire voorwaarden. Onder andere het meest uitgebreide pensioenpakket, 30 vakantiedagen en een leaseauto.

Aanbod

Reacties van kandidaten met een passend CV zien wij graag via deze link tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over de functie en voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Pieter van Dooren van Hupp Recruitment, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 013-3034117.

Hupp ondersteunt Infield ICT met het invullen van deze vacature.

Bedrijfsomschrijving

Infield ICT vereenvoudigt de IT-architectuur van ondernemingen met behulp van Microsoft Azure Cloud oplossingen. Infield ICT heeft een grote diversiteit aan klanten, zo verzorgen zij onder andere de infrastructuur van ziekenhuizen in Nederland én in Curaçao. Infield ICT denkt mee van concept en idee tot realisatie en operatie.

Infield ICT spreekt klare taal die voor iedereen begrijpelijk is. Klanten worden partners, en in goed overleg worden uitdagingen geanalyseerd en naar passende oplossingen gezocht. Op deze manier kan architectuur geleverd worden die ‘fit-for-purpose' is. Met als doel samen tot een resultaat te komen waar iedereen blij mee is. De mensen staan hierbij centraal. Kenmerkend voor Infield ICT is dat ze alleen diensten en producten leveren waar ze écht achterstaan. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in