+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Odijk.
9 dagen geleden geplaatst • 32x bekeken

Applicatiebeheerder Zaaksysteem Odijk • Gemeente Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Gemeente Bunnik

Gemeente Bunnik
51 - 250 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • Max. € 3.732 p/m
  • 32 - 36 uur
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Vast contract
  • Medior

Vacatureomschrijving

Zorg jij voor het informatiehart van de gemeente Bunnik?

De gemeente Bunnik is op zoek naar een

Applicatiebeheerder Zaaksysteem
32-36 uur

De gemeente Bunnik heeft ruim 15.000 inwoners en maakt deel uit van een dynamische regio waar zowel lokaal als regionaal interessante ontwikkelingen spelen. De raad van Bunnik bestaat uit 17 raadsleden, op dit moment verdeeld over vier partijen.

Prettig wonen en leven, met ruimte voor elkaar: dat is waar Bunnik voor staat. Met alle drie de dorpen, Bunnik, Odijk en Werkhoven zijn wij een plek waar mensen zich thuis voelen. Niet voor niets zijn wij een van de beste woongemeenten in de regio. En dat willen we graag zo houden. Maar dat betekent niet dat we kunnen stilzitten. De omgeving van onze gemeente verandert. Wij willen ook in de toekomst een levendige, gezonde en groene gemeente zijn waar onze bewoners zich gekend en (h)erkend voelen, ondernemers kansen zien en waar bezoekers graag komen.

Voor meer informatie kijk op .

Je komt te werken in een klein maar slagvaardig en gemotiveerd team van informatiespecialisten. Het is een gezellig team en de omgangsvormen zijn informeel.

Werken bij gemeente Bunnik betekent steengoed zijn in je vak. We worden geïnspireerd en uitgedaagd door de rol van de lokale overheid midden in de samenleving. We durven nieuwe wegen te bewandelen, houden van aanpakken en kunnen snel inspelen op relevante geluiden in onze samenleving. In dialoog zoeken we naar oplossingen. Dat doen we met inwoners, ondernemers en de partners in de regio.

In onze compacte organisatie hebben we de ruimte om onze vaardigheden op een breder terrein naar eigen inzicht te tonen. Zelforganisatie is daarvoor de basis. Om dit te ondersteunen werken we actiegericht, onafhankelijk van tijd- en plaats. Onze flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, moderne faciliteiten en flexplekken maken dat mogelijk.

Je baan bij bunnik
In de functie als Applicatiebeheerder zaaksysteem zorg jij voor een technisch gezond en optimaal ingericht zaaksysteem. Het zaaksysteem Mozard vormt het hart van de informatiehuishouding van de gemeente Bunnik, alle ondersteunende en dienstverlenende processen van de gemeente gebruiken dit cruciale systeem. Jij zorgt ervoor dat dit systeem als een zonnetje draait en de gebruikers optimaal ondersteunt bij hun bedrijfsvoering. Daartoe handel je grotere en kleinere storingen en verzoeken af in samenwerking met je collega's van informatiebeheer en de leverancier. Daarnaast lever je in overleg met de gebruikers/vakspecialisten en de collega's van informatiebeheer een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling/verbetering van het zaaksysteem. Denk aan het vormgeven van een nieuwe dienst in het zaaksysteem, waarvoor je een nieuw zaaktype en procesflow moet opzetten. Of aan het aanpassen van documentsjablonen voor de interactie met de inwoner. Of aan de ontwikkeling van webformulieren ten behoeve van de eigentijdse e-dienstverlening aan de inwoner. In het kader van de informatievoorziening ontwikkel je queries en rapportages uit het zaaksysteem ten behoeve van de optimale besturing van bedrijfsprocessen. Tenslotte denk je actief mee aan de toekomst van de informatievoorziening. Belangrijke ontwikkelingen zijn (o.a.) het digitale archief (eDepot) en het datagericht werken. Deze ontwikkelingen staan nog in de kinderschoenen, en jij geeft een belangrijke impuls.

Functie-eisen

Je hebt een hart voor de techniek en hebt al aardig wat ervaring opgedaan op het vlak van het technisch en functioneel applicatiebeheer van complexe systemen. Idealiter betreft deze ervaring ook een zaaksysteem. In analytisch opzicht ben je een kei. Echte programmering is niet vereist in de functie, maar je weet wel de weg te vinden in de inrichting en parameters van een systeem om wijzigingen door te voeren. Ook heb je enige ervaring in het opstellen van rapportages en queries op databases ten behoeve van management rapportages. Je bent vertrouwd met het opstellen van systeemdocumentatie.

Op het persoonlijke vlak heb je een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je kan goed luisteren en doorvragen. Je ademt enthousiasme voor digitaal werken uit en neemt de gebruikers daarin mee. Je hebt ervaring in de zakelijke aansturing van externe leveranciers. Je vindt het leuk om samen met je team successen te boeken en kan daar echt van genieten.

Uiteraard word je enthousiast van de ambitie van gemeente Bunnik en onze cultuur van korte lijnen en aanpakken en de mogelijkheden die dit biedt voor jouw professionele en persoonlijke groei.

Aanbod

De functie van Applicatiebeheerder zaaksysteem is ingeschaald in schaal 8 van de Cao gemeenten. Het salaris bedraagt maximaal € 3732,-; salarispeil 1-04-2022) op basis van 36 uur per week. De gemeentelijke rechtspositie is van toepassing met een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een tegemoetkoming in de reiskosten en een individueel keuzebudget ter waarde van 17,45% van je bruto loon. Dit keuzebudget kun je gebruiken om je verloftegoed uit te breiden, je reiskosten netto aan te vullen, een studie te financieren of om je bruto salaris extra aan te vullen. Ook aan je ontwikkeling hebben we gedacht. De Bunnik Academie geeft je de mogelijkheden om trainingen en webinars te volgen die jij waardevol vindt.

Solliciteren & informatie
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Marcel Dymanus, informatiemanager, telefoonnummer 06 34500399, of
Frank de Keijzer, Senior medewerker informatievoorziening, 06 34500636.

Stuur voor 14 september 2022 je brief met CV via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang. Gemeente Bunnik hanteert voor werving en selectie de NVP sollicitatiecode.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in