+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
3 dagen geleden geplaatst | 91x bekeken

Ervaren Software Developer (PHP/Java) in de omgeving Eindhoven (Nuenen) Nuenen Veldsink Groep

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Veldsink Groep

Veldsink Groep
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als (Senior) Software Developer weet jij, met je ervaring, als geen ander een team mee te nemen en samen met hen te creëren en te bouwen. Hiervoor krijg je bij Veldsink Groep veel ruimte en vrijheid en werk je samen binnen een hecht team. Benieuwd naar wat deze rol inhoudt? Lees dan snel verder!

Onze afdeling ontwikkelt een online platform dat zowel onze klanten als onze eigen collega's intensief gebruiken. We gebruiken agile methodieken zoals Scrum en Kanban om goed in te kunnen spelen op de wensen van onze interne en externe klanten. Uiteraard vinden we niet graag het wiel opnieuw uit en maken we veel gebruik van open source software en dragen daar zelf ook ons steentje aan bij. Als afdeling omarmen we het DevOps principe en zijn we samen verantwoordelijk voor de complete straat van development tot productie.

Enkele technieken en talen waarmee we werken zijn: PHP, Symfony, JAVA, Javascript, HTML, CSS, ReactJS, Websockets, Docker, MongoDB, MariaDB, PostgreSQL, Minio, Elasticsearch, RabbitMQ, Restful APIs, GraphQL, Puppet, Jenkins, Git, JIRA, Slack, Bitbucket, Grafana, Kibana en Zabbix. Tevens verbreden we onze horizon en onderzoeken we hoe we bijvoorbeeld systemen als Kubernetes en Kafka in kunnen zetten in ons platform. Wij zien daarbij een taal of techniek niet als doel maar als tool.

Agile squads
We geloven in de kracht van een zelforganiserend en zelfsturend team. We hebben onszelf onderverdeeld in agile squads van ongeveer 5 à 6 developers die nauw samenwerken. Elk squad is verantwoordelijk voor een aantal componenten van het platform. Samen met de product owner van het platform, die ondersteund wordt door een aantal domein experts in de organisatie, zorgen we ervoor dat we de juiste software bouwen op het juiste moment.

Jouw aandeel en uitdaging als Software Developer:
Als Software Developer krijg je de mogelijkheid om naast het ontwikkelen van software een coachende rol op te pakken binnen een squad. Je werkt nauw samen met de team lead en wordt onderdeel van één van die squads. Daarin draag je bij aan wat we de hele dag door deployen. Door de informele, laagdrempelige, agile manier van werken, heb je niet alleen invloed op wat we bouwen, maar ook op hoe we dat bouwen. Onze systemen zijn sterk webservice gericht, maar veel van de componenten waaraan we ontwikkelen hebben ook een frontend. Daarom is er in elk squad ruimte voor zowel fullstack developers als mensen die zich vooral op de backend willen richten. Je ontwikkelt dagelijks nieuwe functionaliteiten, verbetert bestaande systemen en reviewt code van andere developers in je squad. Je kunt deelnemen aan een of meerdere chapters waar we samen de koers van de code proberen uit te stippelen op gebied van architectuur, security, design/ux, enzovoort.

Functie-eisen

Jij werkt graag samen aan software. Je bent in staat om je collega's mee te nemen in het ontwikkelproces. De kwaliteit van je werk is vanzelfsprekend en je neemt verantwoordelijkheid voor wat je oplevert. Je bent in staat om ingewikkelde vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en te vereenvoudigen. Je begrijpt de principes van technieken, talen en tools die je gebruikt zodat deze aansluiten bij de oplossingen de je implementeert. Kortom: je bent een ontwikkelaar die degelijke oplossingen kan ontwerpen en implementeren, die daar zijn of haar team bij betrekt en samen met ons een onmisbare bijdrage levert aan ons bedrijf. Daarnaast herken jij jezelf in meerdere van de volgende kenmerken:
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau met een opleiding op IT-gebied;
 • Je hebt 5 jaar (of meer) werkervaring in een software development team;
 • Je bent een expert in webtechnologieën (Java en PHP), relevant voor het bouwen van browserapplicaties, koppelen met databases, interne en externe API's;
 • Je hebt interesse in onze technologie stack;
 • Je bent ondernemend en initiatiefvol in een technisch complexe omgeving;
 • Je hebt ervaring met Agile/scrum/kanban-methodologie en -praktijken verdient de voorkeur;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar (je kunt parttime of fulltime werken).


Aanbod

Groei met ons mee!
Wij investeren graag in onze medewerker en geloven in de kracht van creativiteit als developers de ruimte krijgen. Dit combineren wij in de zogenaamde vrijdagprojectdag. Dit is een dag waarop developers uit het team in samenspraak met het team kunnen werken aan een eigen project. Dit kan een revolutionair idee zijn, een nieuwe techniek die ze individueel of samen met andere developers willen uitproberen, een nieuwe programmeertaal die ze willen leren, etcetera. Daarmee investeren we de medewerkers, maar dit vertaalt zich ook direct of indirect in meerwaarde voor ons bedrijf. Er zijn al erg mooie ideeën geweest, waarvan velen ook geïntegreerd zijn in ons platform. Hoe gaaf is dat!

Wat bieden wij?
Voorop staat dat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers kunnen groeien, dus jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling faciliteren we middels de Veldsink Academy. Uiteraard gaan we uit van jouw kwaliteiten en willen van je leren. Tegelijkertijd bieden we je ook onze eigen kennis en expertise aan en hebben we veel aandacht voor jou als persoon. We investeren op die manier in jou als onze nieuwe collega en gaan voor een langdurige samenwerking. Het betreft een parttime of fulltime baan waarbij je terecht komt in een (h)echt en informeel team. Je komt te werken op onze Veldsink Campus in Nuenen (naast Eindhoven, Noord-Brabant).

Waar je aan mag denken met betrekking tot onze arbeidsvoorwaarden? Naast je loon ontvang je een goed pensioen, 29 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om thuis te werken (inclusief thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding) én via Veldsink Groep kun je voordeliger sporten door de kosten van je sportabonement door te geven aan ons!

Over Veldsink Groep
Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Landelijk zijn we met zo'n 1400 collega's! De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. In ons development team zitten +/- 30 developers en onze IT divisie zelf bestaat in totaal uit bijna 100 collega's. We zijn en fijne, warme club mensen en we organiseren om de twee maanden met z'n allen een gezellige bordspellen-avond!

Uren

32 - 40 uur
Thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in