Vue Developer Crypto-sector - Nijmegen

Nijmegen

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Vue Developer ga je werken aan het BTC Direct platform met twee andere frontend developers. Jij gaat je samen met hun richten op de doorontwikkeling van het platform en het bouwen van interactieve gebruiksinterfaces. Daarnaast ga je je focussen op het toevoegen en bedenken van nieuwe features. Dit doe je niet alleen, maar samen, als innovatief team waar jij deel van uitmaakt en dat volledig Agile werkt. Samen worden jullie steeds beter door o.a. code reviews te doen.  

Voor jou staat gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit natuurlijk op nummer één. Jij gaat qua technische stack werken met HTML, SCSS en natuurlijk met Vue.js. De backend is gebaseerd op PHP dus affiniteit hiermee is mooi meegenomen. Afwisselende vaardigheden dus die jij bij diverse werkzaamheden kan inzetten!  

Het bedrijf wil graag dat werknemers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er een persoonlijk ontwikkelingsbudget en zijn er mogelijkheden om door te groeien naar een andere rol zoals lead developer of architect.  

Wil jij in een dynamische sector werken en wil jij werken aan de missie om crypto en voor iedereen toegankelijk te maken? Dan is deze rol bij BTC Direct wellicht iets voor jou!  

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond in de richting van informatica; 
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Frontend Developer; 
 • Je hebt goede kennis van en ervaring met Vue; 
 • Javascript, HTML, GITLAB, Bamboo en SCSS kennen geen geheimen voor jou; 
 • Je hebt affiniteit met de cryptomarkt; 
 • Kennis van PHP is mooi meegenomen; 
 • Uitdagingen aangaan en jezelf blijven ontwikkelen passen bij jou; 
 • Je zoekt de samenwerking op met collega’s; 
 • Je kan je snel aanpassen en hebt een proactieve houding!  

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 5.000 p/m
Overige info
 • Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring tussen de €4.500 - €5.000 met de mogelijkheid om deels in bitcoin te worden uitbetaald;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Goede pensioensregeling en pensioenplan;
 • Bonusplan;
 • Persoonlijke ontwikkelingsbudget;
 • Diverse uitjes zoals skitrips en Viking Runs;
 • Fijne werksfeer en een gedreven en passievol team;
 • De lekkerste koffie!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De crypto-currency markt bestaat al vele jaren. Toch bleek het jaren terug niet eenvoudig om aan crypto’s te komen en daar hebben drie ambitieuze vrienden op ingespeeld toen zij zagen hoelang het duurde voor je de eerste bitcoins had. Op deze manier ontstond de grootse ambitie om de bitcoin toegankelijk te maken voor iedereen. Het in- en verkopen moet niet alleen eenvoudig en overzichtelijk worden dachten zij, het moet ook een betrouwbare en veilige manier van toegang zijn tot het crypto domein. Hier is in 2013 het bedrijf BTC Direct uit voortgekomen. En met succes! De organisatie en interesse in het bedrijf is hard gegroeid en er werkt nu maar liefst 90 man in totaal. Er liggen binnen deze markt ontzettend veel kansen om te groeien en dat is BTC Direct dan ook zeker van plan. Een tweede kantoor openen naast een kantoor in Nijmegen en een enorme uitbreiding van het development team is een van de vele voorbeelden waar de organisatie nu mee bezig is. In de toekomst zien zij het gebruik van cryptocurrency’s en de bitcoin als net zo vanzelfsprekend als het gebruik van internet vandaag en dit is missie die iedere dag doet inspireren.  

Het ontwikkelde platform BTC Direct is bedoeld om mensen zelf crypto’s te laten inkopen en waarbij BTC Direct de rol als broker op zich neemt. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor de beveiliging en kunnen het direct weer verkopen via BTC. Dit is ontwikkeld voor de ervaren handelaar, maar er is ook een app genaamd Blox ontwikkeld na groeiende interesse in de cryptomarkt afgelopen jaren. Hiermee kunnen mensen zonder technische kennis beginnen met het kopen en verkopen van crypto’s en neemt Blox het beheer over voor deze klanten. Beide producten staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en hier heb jij als Frontend Developer natuurlijk veel oog voor!  

De crypto currency markt binnen de financiële wereld verandert en groeit iedere dag en het team is erg gedreven om iedereen te kunnen laten deelnemen aan deze revolutie. Affiniteit met de markt heeft vrijwel iedereen en er wordt met passie gewerkt aan het toegankelijk maken van de bitcoin en andere crypto’s. Naast de gedrevenheid in de dagelijkse werkzaamheden is er ook veel ruimte voor leuke uitjes en kennisdelingssessies. Denk aan skitrips, borrels en de jaarlijkse Viking Run. Kortom als jij deze passie deelt dan kom je in een ontzettend hechte en innovatieve club terecht! 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!