Skilled Servicedesk medewerker regio Nijmegen

Nijmegen

Jobfinity
 • Jobfinity244 vacatures
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Op zeer korte termijn zijn wij voor een project bij onze eindklant in de regio Nijmegen op zoek naar een enthousiaste Skilled Servicedesk Medewerker.


Wat ga jij doen als Skilled Servicedesk medewerker?

Je levert 1ste lijn support van de gebruikers van het netwerk. Samen met je team geef jij op een klantvriendelijke manier support. Je bent bezig met het aanmaken van gebruikers in Active Directory & Exchange, het installeren, testen en onderhouden van ICT producten. Verder bied je ondersteuning bij problemen met randapparatuur (printers/scanners/tablet/smartphones), lever je een actieve bijdrage leveren bij migratie- en installatieprojecten teneinde de ICT omgeving bij klanten door te laten ontwikkelen. Ook ben je bezig met het vastleggen van documentatie omtrent beheer en ondersteuning (bijvoorbeeld handleidingen uitschrijven voor de klanten).


Wat breng jij mee?
 • MBO niveau 3 of 4 IT diploma
 • Een Microsoft certificaat is een pre!
 • Minimaal 1 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van en ervaring met: Microsoft Active Directory, Windows 7 en 10, Exchange, Microsoft Office, Citrix, Mobile Device Management (smartphones, tablets, etc.) en werkplekbeheer (laptop, pc en thin client)
 • Een proactieve en flexibele instelling
 • Ervaring met TOPdesk is een pre
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal. De Engelse en Duitse taal beheers je voldoende
Goed om te weten

De werktijden zijn (roulerend) tussen 07:00 en 17:00. Om 07:00 aanwezig kunnen zijn is een harde eis. Daarvoor bieden wij je een reiskostenvergoeding of een lease auto type Aygo. 


Wat bieden wij jou?

Dit is een fijne flexibele opdracht. Als je wilt kun je voor twee maanden aan de slag, maar vind je het leuk om via Jobfinity te werken, dan is het ook mogelijk om bij ons in dienst te komen en na deze opdracht diverse opdrachten bij onze klanten in de regio Nijmegen/ Arnhem/ Amersfoort aan te pakken. Naast je werk bieden wij je dan ook de mogelijkheid om certificaten zoals MCSA Windows 10, MCSA Office 365, ITIL etc te behalen. Sterker nog wij gaan je helpen om deze te halen. Wij geloven namelijk dat kennis verzilveren in certificaten, heel erg belangrijk is voor jouw carrière. Haal je bij ons een certificaat, dan krijg je een leuke extra op je salarisstrook.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures